Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.07.29 12:21

Kontrasztos vintage lakberendezési ötletek

Előző blogbejegyzésünkben a nomád stílusról és a natúr bútorokról volt szó. Most is a natúr bútorok jelölik ki számunkra az irányt, de a kontraszt felől fogtuk meg a téma velejét. A lakberendezés esetén is igaz a mondás, hogy az ördög a legtöbbször a részletekben rejlik. Jelen esetben pedig a natúr bútorok fémes részleteiben. Mostani blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy a fekete fémmel ellátott natúr bútorok minként alkotnak kontrasztos vintage hatást otthonunkban.

 

 

 

Kontrasztos konyhai bútorok

 

Vintage Natúr 4 Akasztós Polc - 70 cm.

Antik Szén Fali Polc 4 Fakkos Fa Tárolóval és 3 Fém Kosárral - 71,5 cm.

Antik Fekete Régi Francia Szervízasztal - 120,5 cm.

Régi Francia Postakocsi

Antik Fekete 2 Darabos Polcrendszer Fa Polccal - 68 cm.

A natúr fa bútorok fekete fém elemekkel kiegészítve konyhánkat igazán kontrasztossá varázsolják, de egyben megőrzik a vintage varázsát is. A vintage natúr 4 akasztós polc kedvenc fűszereink és csodaszép konyharuháink méltó tárolója lehet. Az antik szén falipolc 4 fakkos fa tárolóval egy átmentet képez az indusztriális és a nomád vagy farmhouse stílus között. Ez a polc kicsit több fém elemet használ fel, de annál gyönyörűbb! Tároljunk benne olajat, kávét, csészéket vagy kedvenc szörpjeinket, a konyhában úgyis csak áldás a megfelelő pakoló felület. Az antik fekete régi francia szervizasztal és a régi francia postakocsi pedig bármely helyiségben megállja a helyét! A konyhában az étkészletek nagyszerű helye, a télikertben a kaspókat és szerszámokat tárolhatjuk rajtuk, a fürdőben a törölközőket, míg a nappaliban kedvenc könyveinket. Az antik fekete 2 darabos polcrendszer fa polccal konyhánk csodás tárolója lehet, de a fürdőben is bátran tárolhatjuk rajta piperéinket.

Hálószobánk a kontrasztok harmóniájában

Antik Fekete Régi Francia 5 Akasztós Fogas Polccal - 52 cm.

Antik Fekete Francia Fali Polc Fas Polcokkal - 86 cm.

Vintage Natúr Fa Polc Polckonzollal - 80 cm.

Vintage Natút 7 Fiókos Tároló - 116 cm.

Vintage Natúr 16 Fiókos Tároló - 105 cm.

A fa és fekete fém kontrasztja hálószobánkban is harmóniát teremthet. Az antik régi francia 5 akasztós fogas polccal tökéletes ágyunk mellé, akár éjjeli szekrény helyett is. Tároljuk rajta kedvenc fényképeinket, növényeinket, mécsestartóinkat. Az antik fekete francia fali polc akár a könyvek, ébresztőóra tárolására is alkalmas ágyunk mellett. Praktikusan és egyedien kialakított polcszerkezetet rögtön magával ragad minket. A vintage natúr fa polc konzollal gyönyörű kovácsoltvas elemekkel van ellátva, mely a tekintetet magára vonzza. Akár a hálónkba, akár a nappaliba remek és elegáns választás. A vintage natúr 7 és 16 fiókos tároló hálószobánk praktikus kiegészítője lehet, hiszen apróságok, akár fehérneműk tárolására is okos döntés.

A nappali kontrasztos bája

 

Vintage Natúr 3 Fiókos Szekrény Kerekeken - 73 cm.

Vintage Natúr Magazintartó - 91 cm.

Vintage Natúr "Virág" Szék

Antik Fekete Szervízasztal Nád Polccal - 76 cm.

Antik Natúr Fa Kávézóasztal Kerekeken - 100 cm.

Antik Fekete 2 Darabos Kávézó Asztal Fa Asztalappal - 57 cm.

Antik Natúr Fém Kávéasztal Faragott Fa Asztalappal - 60 cm.

Antik Natúr Fém Kávéasztal Faragott Fa Asztalappal - 80,5 cm.

Antik Fekete Kávézó Asztal Tárolóval - 54,5 cm.

Antik Fekete Kávézó Asztal Tárolóval - 44,5 cm.

A fekete fém és a meleg színek kombinációja hihetetlen otthonos hangulatot varázsol lakásunkba, házunkba. Ezért a bútorok inkább a fa melegebb árnyalatában pompáznak, a túlzottan világos árnyalatokat meghagyjuk a modern lakberendezési stílusnak. A vintage natúr 3 fiókos szekrény kerekeken egy egyedi és bájos darab, mely a komód funkcióját betöltheti nappalinkban, de előszobánk sapka, kesztyű és sál tárolójaként is megállja a helyét. A vintage natúr magazintartóval könnyedén tudjuk rendszerezni kedvenc újságjainkat, így mindig rend lesz otthonunkban.

A megmunkált darabok a vintage igazi ékkövei. Így bátran válasszuk a vintage natúr virág széket és az antik natúr fém kávéasztalt faragott fa asztallappal, ha egy kicsit különlegesebb bútordarabokra vágyunk.

Ha a fa színét részesítjük előnyben kávézósarkunk berendezéséhez, akkor válasszuk az antik fekete szervizasztalt nád polccal, az antik natúr fa kávézóasztalt kerekeken vagy az antik fekete darabos kávézó asztalt fa asztallappal és gyönyörűen megmunkált fekete fém lábakkal. Ha a fekete bútordarabokat kedveljük, akkor az antik fekete kávézóasztal tárolóval nekünk lett kitalálva.

Kontrasztos vintage lakberendezési ötletek

Találja meg azokat a csodálatos natúr vintage bútorokat fekete fémmel kiegészítve, melyek segítségével varázslatos, kontrasztos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés