Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.11.06 17:25

Chic Antique - a valóra vált álom

A Chic Antique a francia vidéki stílus megtestesítője, rusztikus megjelenéssel, elegáns részletekkel, valamint francia romantikával és bájjal. A Chic Antique márkát 2005-ben Bente Kienast alapította. Azóta is a dizájn és a stílus Bente szenvedélyéből fakad, mely a francia bolhapiac mesevilágának kincsei iránti lelkesedését tükrözi. Az álom egy forró nyáron körvonalazódott egy dél-franciaországi bolhapiacon. Bente és férje, Allan Kienast arra lettek figyelmesek, hogy a bolhapiacok apró standjai gyönyörű múltbeli tárgyakat rejtenek, amelyek új életre hivatottak. A gyönyörű tárgyak egy varázslatos történet által megelevenednek, abból a korból, amikor a nagymama még fiatal volt. Egy varázslatos történet, amely ezeket a tárgyakat teljesen egyedivé teszi. A francia vidéki stílusban rejlő egyedülállóság és gyönyörűség iránti szenvedély érzéséből alakult meg a Chic Antique, mely ma a francia ihletésű dizájn exkluzív és széles választékát kínálja, amely magában őrzi a francia bolhapiacok lelkét.

 

 

 

Széles választék és évi több kollekció

A francia dizájn széles választéka kiterjed a konyhára, fürdőre, kertre, bútorokra és textilekre, amelyek mindegyikét saját maguk tervezik. Bente továbbra is személyesen vesz részt minden új kollekció fejlesztésében, hogy biztosítsa a tökéletes vintage megjelenést és az egyedi francia vidéki stílust. Bente és az egész csapat évente több kollekciót készít, így mindig van új termék a palettán. Ezáltal kiskereskedőik folyamatosan új termékeket forgalmazhatnak. A Chic Antique ma sikeres nagykereskedés, sokféle otthoni dekorációt és dizájnt kínál, megőrizve a francia bolhapiacok lelkét. Exkluzív és egyedi lakberendezési és design kiegészítőket találhatunk konyhához, fürdőszobához, kerthez, bútorokhoz és textíliákhoz, amelyeket számos tehetséges gyártó készített velük együttműködve. A Chic Antique közvetlenül kiskereskedőknek értékesít több mint 55 országban, és több mint 35 alkalmazottat foglalkoztat a dániai Holbæk központban.

 

 

Merüljön el a Chic Antique varázslatos világában

Töltsön el nyugodt perceket a konyhában egy csodálatos francia étkészlet és a gyönyörű abroszok társaságában. Élvezze a kellemes pillanatokat a fantasztikus bambusz bútorokkal és romantikus lámpásokkal díszített teraszon. Járja át barátságos hangulat a nappaliban a francia vintage bútorok, lámpák, puha párnák és csábító fények által. A Chic Antique kincsek kiválasztásakor egyedi és rusztikus termékeket kap, elegáns részletekkel, francia romantikával és bájjal fűszerezve. Csatlakozzon a Chic Antique családhoz bármikor, akár a bájos tavaszi napokon, a meleg nyári estéken vagy a havas téli napok alkalmával. A családi miliő melege és a baráti összetartozás szeretete elevenedik meg, és a termékek által rengeteg új emléket hozhatunk létre gyönyörű otthonunkban ...

 

„Az álmok azért születnek, hogy valóra váljanak, különben csak álmok maradnak.”

Webáruház készítés