Kategóriák

20 000,- Ft

vásárlás esetén

INGYENES 

házhozszállítás!

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló

RÓLUNK

 

 

Mindig is szerettem a régiségeket; a kopottasan elegáns bútorokat, a finoman megmunkált lakberendezési tárgyakat, és a vintage bájosan romantikus, szívmelengető nosztalgiáját.

Lenyűgözött a régi, „békebeli” otthonok meghitt hangulata, ahol a használati tárgyak nemcsak szerepüket töltötték be, de a puszta létükkel is örömet okoztak, szépséggel és lélekkel töltve meg a hétköznapokat.

Hiszem, hogy napjainkban sem kevésbé fontos, hogy mi vesz minket körül. Sőt! A rohanó hétköznapokban éppen a saját ízlésünkre, személyiségünkre szabott lakásunk jelentheti a nyugalom és feltöltődés szigetét.

Egy stílusos, harmonikus otthon megteremtése pedig sokszor olyan apróságokon múlik, mint egy színes, illatos gyertya, egy szépen kidolgozott kancsó vagy egy puha ágytakaró.

Webáruházam a tradicionális francia bolhapiacok és régiségkereskedések hangulatát szeretné újrateremteni, de kimondottan új, értékes és minőségi termékekkel a vintage, a shabby chic, a provance-i, a country, valamint a rusztikus stílus jegyében.

Jelenleg három vezető dán márka, a Chic Antique, a Jeanne d'Arc Living és az Ib Laursen ApS kézzel készített, prémium minőségű lakberendezési és dekorációs termékeit kínálom, melyek időtlen varázsukkal hozzájárulhatnak egy még szebb és különlegesebb otthon megteremtéséhez. Olyan egyedi, értékálló termékekről van szó, melyek évek múlva sem veszítenek vonzerejükből, és mindig tudnak valami újat mutatni önmagukból.

Szeretettel meghívlak online boltomba, hogy a vintage kincsek közt kutatva te is megtalálhasd a sajátodat!

Amennyiben kérdésed lenne, szívesen segítek neked eligazodni a stílusok, színek és formák eklektikus kavalkádjában!

 

"A múlt, amikor létrehozza a jövőt..."

 

Budai-Lassú Mária

Vintage Marcsi

 

Elérhetőség:

budailassumaria@gmail.com

06/30 52 52 289

Webáruház készítés