Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló

RÓLUNK

 

 

"Amikor a múlt létrehozza a jövőt..."Mindig is szerettem a régiségeket; a kopottasan elegáns bútorokat, a finoman megmunkált lakberendezési tárgyakat, és a vintage bájosan romantikus, szívmelengető nosztalgiáját. Lenyűgözött a régi, „békebeli” otthonok meghitt hangulata, ahol a használati tárgyak nemcsak szerepüket töltötték be, de a puszta létükkel is örömet okoztak, szépséggel és lélekkel töltve meg a hétköznapokat.

Hiszem, hogy napjainkban sem kevésbé fontos, hogy mi vesz minket körül. Sőt! A rohanó hétköznapokban éppen a saját ízlésünkre, személyiségünkre szabott lakásunk jelentheti a nyugalom és feltöltődés szigetét. Egy stílusos, harmonikus otthon megteremtése pedig sokszor olyan apróságokon múlik, mint egy színes, illatos gyertya, egy szépen kidolgozott kancsó vagy egy puha ágytakaró.

Manapság a mainstream lakberendezési áruházak egyfajta életérzésen keresztül próbálják a tömeggyártott holmikat eladni a vásárlóknak. Sokan ezt az illúziót veszik meg, amitől azonban a lakásunk még nem válik igazi otthonná. Az általam forgalmazott három dán márka (Chic Antiquea Jeanne d'Arc Living és az Ib Laursen ApS) szembemegy a konformista trendekkel és az általánosságok helyett valóban a személyiségre koncentrált. A egyedisége mellett minden termék úgy válik univerzálissá, hogy egy másik enteriőrben teljesen új arcát mutatja meg.

Ezek mögött a cégek mögött hatalmas tervezőgárda dolgozik. Fél évente jönnek ki az új katalógusok, amelyeket milánói, párizsi platformokon mutatnak be. A termékek ezt követően válnak elérhetővé limitált szériában az érdeklődők számára és bármilyen jól menjen is az eladás, nincs utángyártás. A kézzel készített, prémium minőségű lakberendezési és dekorációs termékek időtlen varázsukkal hozzájárulhatnak egy még szebb és különlegesebb otthon megteremtéséhez. Olyan egyedi, értékálló termékekről van szó, melyek évek múlva sem veszítenek vonzerejükből, és mindig tudnak valami újat mutatni önmagukból. Nem utolsó sorban pedig az újrahasznosított alapanyagoknak köszönhetően hozzájárulnak egy tudatosabb, környezetkímélőbb lakberendezési kultúra megvalósításához.

Webáruházam a tradicionális francia bolhapiacok és régiségkereskedések hangulatát szeretné újrateremteni, de kimondottan új, értékes és minőségi termékekkel a vintage, a shabby chic, a provance-i, a country, valamint a rusztikus stílus jegyében.

Minden termékünk új, különböző öregbítési eljárásokkal érik el a kopottas design-t.

Ezért a terméken a festék akár kopopott, lepattogzott, a fém termékeken pedig direkt rozsdás foltok találhatóak.

Szeretettel meghívlak online boltomba, hogy a vintage kincsek közt kutatva te is megtalálhasd a sajátodat. Amennyiben kérdésed lenne, szívesen segítek neked eligazodni a stílusok, színek és formák eklektikus kavalkádjában!Budai-Lassú Mária

 

Vintage Marcsi

 

Elérhetőség:

info@vintagemarcsi.hu

06/30 52 52 289

Webáruház készítés