Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.11.16 19:41

Ib Laursen - a skandináv kincsek megteremtője

Az Ib Laursen az északi tervezési hagyományokat követi, a vintage hangulatával kézen fogva. Egyedi és utánozhatatlan ház- és kerti dekorációt tervez és értékesít kiskereskedők számára az egész világon. Termékkínálatuk rendkívül széles, és számos lehetőséget kínál az egyedi és barátságos légkör megteremtésére.

A termékek nagy részét házon belül, családias hangulatban, ők maguk tervezik. A gyönyörű vásárok, a titokzatos bolhapiacok és mesebeli külföldi túrák ihlették ezeket a varázslatos tárgyakat. Évente 4 kollekcióval kápráztatnak el minket. A termékeket gondosan kiválasztott ázsiai beszállítók gyártják, és a ribei központi irodától Európa-szerte szállítják kiskereskedelmi partnereiknek, hogy Önhöz is eljussanak a vintage kincsek.

 

 

 

 

 

 

Honnan indult útjára a varázslatos Ib Laursen skandináv életérzés?

Az 1971-ben alapított egyetlen üzletből Ib Laursen Skandinávia egyik legnagyobb otthoni és kerti dekorációs nagykereskedőjévé fejlődött. A vállalat 9.000 m² irodája, bemutatóterme és raktárépülete gyönyörű helyen, Dánia legrégebbi városának, Ribe-nek a külvárosában található. A vállalat széles, több mint 3500 termékből álló termékpalettával rendelkezik, félévente 500 új terméket dobnak piacra. Céljuk, hogy mindig legyen valami új az ügyfelek számára, mely egyre több vásárlót vonzz. Szeretnék elkápráztatni az embereket, egy kis skandináv életérzést lopni a mindennapjaikba.

2007-ben Peter Laursen átvette a többségi irányítást egy régóta tervezett generációs átadás után, majd apja, Ib Laursen után kinevezték vezérigazgatónak. A fő cél továbbra is az állandó fejlesztés és az előrelépés a tervezés, a minőség és a szolgáltatás terén.

 

Ib Laursen – az otthonosság bájos érzése

Ib Laursen és Peter Laursen szívügye a skandináv márka. Életük szerves részét képezi a skandináv vintage miliő, mindennapjaikat átjárja a folyamatos újításra való késztetés. Termékeiket nem csupán tárgyakként látják. Úgy érzik, hogy az otthonosság érzését úgy tudják átadni, ha megmutatják a termékek valódi arcát.

Hogyan valósítják ezt meg? A magával ragadó enteriőr és életkép fotókkal, melyben sokszor ők maguk is szerepelnek. Ez érzékelteti a családi és baráti összetartozás valódi hangulatát, melyet a varázslatos skandináv kiegészítők koronáznak meg.

 

 

A skandináv vintage térhódítása

A 2008-as pénzügyi válságra válaszul a folyamatos nemzetközi növekedés stratégiáját valósították meg. Ma az Ib Laursennek több mint 6000 kiskereskedő partnere van (beleértve virágárus üzleteket, bútorüzleteket, ajándékboltokat és belsőépítészeti üzleteket) Skandináviában és Európában. A termékeket gondosan válogatják, hogy azok illeszkedjenek az Ib Laursen márkanév szerves skandináv stílusához.

Az Ib Laursen értékesítési képviselői és ügynökei Dániában, Norvégiában, Angliában, Németországban és Hollandiában is megtalálhatók. Körülbelül 50 alkalmazottja van a ribe-i központban, akik szívesen szolgálják a még mindig növekvő kiskereskedői hálózatot.

Válogasson ön is a skandináv vintage kincsek között. Engedje, hogy az Ib Laursen otthonosságának bájos érzése átjárja. Engedjen a csábításnak, a skandináv kincsek megteremtője Önt is megszólítja a varázslatos vintage tárgyak által.

 

 

Webáruház készítés