Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.07.22 13:47

Natúr vintage bútorok a nomád lakberendezés jegyében

Mi az a nomád lakberendezés? A legtermészetközelibb lakberendezési stílus, mely segítségével egy lépéssel közelebb kerülünk őseinkhez. Egy vintage nomád stílusban berendezett lakásban megáll az idő, ez pedig mindenkinek melegséggel tölti el a szívét. Milyen vintage natúr bútorokat válasszunk a nomád lakberendezés jegyében? Mi jellemző a nomád stílusra? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Melegség a természetesség által

Otthonosság és nosztalgia jellemzi a vintage nomád stílusban berendezett enteriőröket Visszafogott színek, natúr bútorok, természetes textúrák ízlésese kavalkádja elevenedik meg előttünk. Nincsenek éles szabályok, csupán természetes, letisztult formák, színek, anyagok.

 

Antik Natúr Konzolasztal Polccal és Fiókkal - 100 cm.

Vintage Natúr Szervízasztal - 158 cm.

Vintage Natúr Tálaló Szekrény - 92,5 cm.

Vintage Natúr 15 Fakkos "Tálaló" Polc - 120 cm.

Régi Francia "Postaszekrény" - 72 cm.

Antik Szortírozó Polc Porcelán Számokkal

Rendezzük be konyhánkat natúr bútorokkal a nomád lakberendezés jegyében. Válasszunk natúr konzolasztalt polccal és fiókkal a konyhai előkészületekhez, és dobjuk fel konyhánkat egy szervízasztallal mely tökéletesen funkcionál reggeliző asztalként, de kedvenc konyhai eszközeink tárolására is nagyszerű. A natúr tálaló szekrényben helyet kaphat kedvenc étkészletünk, míg a 15 fakkos tálaló polc a kisebb eszközök, tálkák fűszerek rendszerezését szolgálja. A régi francia postaszekrényben rendszerezhetjük kedvenc szakácskönyveinket és fűszereinket egyaránt. Az antik szortírozó polc porcelán feliratokkal pedig a főzéshez szükséges alapanyagok praktikus és egyedi tárolására szolgál.

Durva tökéletesség a nomád jegyében

A natúr bútorok a tökéletlen tökéletességet testesítik meg, ugyanúgy ahogyan a fák az erdő mélyén. A természetes és rusztikusan megmunkált minőségi natúr alapanyagokkal durván tökéletes hatást érhetünk el. A natúr fából készült rusztikus bútorok szépségük mellett rendkívül időtállóak és strapabíróak egyaránt.

 

Vintage Natúr Szekrény - 69 cm.

Vintage Natúr 20 Fiókos "Régi Francia Boltos Pult" Kerekeken - 156 cm.

Vintage Natúr 4 Ajtós Szekrény - 120 cm.

Vintage Natúr 8 Ajtós Szekrény - 220 cm.

Antik Natúr 5 Polcos 2 Ajtós Szekrény

Vintage Natúr Faragott Pad - 123 cm.

Nappalinkba, hálónkba is csempésszük be a nomád stílusú natúr bútorokat. A vintage natúr szekrényben tárolhatjuk kedvenc apróságainkat, amik még porosak sem lesznek az üveg vitrin mögött. A vintage natúr 20 fiókos szekrény akár hálószobánk fehérnemű tárolójának is alkalmas, de nappalinkban is tárolhatjuk benne kedves dolgainkat. A vintage natúr 4 és 8 ajtós szekrény nappalink igazi éke lehet. Akár tálaló-, akár könyves szekrényként is megállja a helyét mindkét gyönyörű darab. Az antik natúr 5 polcos 2 ajtós szekrény ágyunk mellett is helyet kaphat, de fürdőszobánk, vagy előszobánk praktikus díszeként is funkcionálhat. A vintage natúr faragott pad pedig az előszobánkban pompázhat.

Natúr vintage bútorok a nomád lakberendezés jegyében

Találja meg azokat a csodálatos natúr vintage bútorokat, melyek segítségével varázslatos, nomád stílusú hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés