Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.03.25 10:52

12 + 1 ajándékötlet húsvétra a vintage szerelmeseinek

Másfél hét és itt a húsvét! A húsvéti nyuszi ajándékai mára igen elterjedtek! Valahol csak csokoládét ajándékoznak az ünnep alkalmával, valahol nagyobb dolgokat is. Mostani blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy mit ajándékozzunk húsvétkor barátainknak, szeretteinknek, ha nem vagyunk a csokoládé hívei, vagy szeretnénk egy kicsit értékesebb, hasznosabb tárggyal meglepni vintage imádó családtagjainkat!

 

Mit ünneplünk húsvétkor?

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az "ünnepek ünnepe", Jézus Krisztus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ünnepe. Milyen népszokások kötődnek az ünnephez? Locsolkodás és a jutalmul járó pirostojás átadása húsvét hétfőn esedékes. Tudta, hogy ezek a szokások keresztény jelentéstartalommal bírnak? A locsolkodás alapja a víz tisztító és termékenység szimbólum volta. A tojásból kikelő madár pedig Jézus újjászületését jelképezi. A versek és a kölni később lett csak szerves része a népszokásnak, ahogy az ajándékot hozó húsvéti nyuszi is, aki szintén a termékenységet képviseli.

 

Apró ajándékok a konyhába

 

1. Vintage "Tea is always a good idea" Fém Tábla - 20 cm.

2. Vintage Natúr "La Maison" 5 Fakkos Tároló - 24 cm.

3. Vintage Natúr Konyharuha Levendula Csíkkal

Mindenkinek van olyan barátja, családtagja, aki odavan a teákért! Most nekik hoztunk egy csodálatos ajándékötletet! Segítsünk a teasarok kialakításában! Lepjük meg egy „A tea mindig jó ötlet” feliratú táblával és mellé egy vintage natúr 5 fakkos tárolóval, melyet töltsünk fel a kedvenc teáival. Biztosan odáig lesz érte.

Ha csak egy kis apróságban gondolkodunk húsvét alkalmából, akkora a vintage natúr csíkos lila levendula színű konyharuha nagyszerű választás. Színével és mintájával belopja a tavaszt egyenesen a konyhánkba! Arról nem is beszélve, hogy konyharuhára mindig szükség van!

A férfiak kedvencei

 

4. Antik Fekete Fém Bortároló - 34 cm.

5. Vintage Akácfa Markolatú Sörnyitó - 14 cm.

Vintage ajándék a férfiaknak? Tökéletes választás! Az antik fekete fém borháló a bor szerelmeseit veszi le a lábáról! Akár egy kis boros sarkot is kialakíthatnak ezzel a megoldással, ahol féltve őrzött kincseiket tárolják! A tárolóba fektetve kell elhelyezni a borokat, így védi a dugót a kiszáradástól, azaz hosszabb lesz a bor élettartama.

A sör pártiaknak is van egy elegáns ajándékötletünk! Lepjük meg őket exkluzív akácfa markolatú sörnyitóval! Biztosan boldogságot csempészünk a mindennapjaikba, egy ilyen gyönyörű, de hétköznapi kiegészítővel.

Varázslatos kiegészítők a nappaliba

 

6. Vintage "Le Mans floral" Akasztható Fali Kép - 145 cm.

7. Antik Fekete Francia "Versailles" Asztali Óra - 20 cm.

8. Vintage Fa Világítótorony - 14 cm.

9. Vintage Fa 4 Darabos Házikó Szett - 12cm.

Pár tavaszi kiegészítőnek mindenki örül! A nappali díszítésére hoztunk pár tippet, melyek ajándékba kitűnő választásnak bizonyulnak. A képek szerelmeseit meglephetjük egy virágmintás akasztható fali képpel. A rusztikus hangulatot kedvelők biztosan örülnek az antik fekete francia asztali órának. A szobrok, nippek, aranyos tárgyak kedvelői pedig odáig lesznek a vintage fa világítótoronyért, vagy a vintage fa 4 darabos házikó szettért.

A tűz éltető ereje

 

10. Vintage Bézs/Kék Kerámia Mécsestartó Házikó - 14,5 cm.

11. Antik Fekete Gyertyatartó Gyertyatárolóval - 16 cm.

12. Antik Pezsgő Mécsestartó - 6,5 cm.

Egy ünnep sem maradhat fények nélkül! Húsvétkor is csodálatos választás ajándék gyanánt a mécsestartó, gyertyatartó! A kerámia mécsestartó házikók kedves hangulatot csempésznek bárki otthonába. Az antik fekete gyertyatartó gyertyatárolóval praktikus és loft hatású ajándék. Míg az antik pezsgő mécsestartót a csillogást kedvelőknek ajánljuk.

+ 1: Ajándékutalvány

Ha nem sikerült inspirálódni az ajándék ötleteinkből, vagy biztosan nem szeretne mellé nyúlni a színekkel, akkor megfelelő választás az ajándékutalvány! Elérhető 1.000 Ft-os, 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os és 20.000 Ft-os formában is! Ajándékozási formája igen egyszerű és koronavírus barát megoldás. Hiszen a megvásárlás után e-mailben megküldjük a kódot, amit a felhasználó a "fizetés" oldalon "kuponkód megadása" résznél tud megadni, ezáltal felhasználni. Így csupán a kódot kell akár email formájában, akár egy képeslapra ráírva elajándékoznia!

Vintage húsvéti varázslat az ajándékok által

Fejezze ki a szeretetet az antik ajándékok által. Biztosan talál szívhez szóló tárgyat mindenkinek húsvétra! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont

 

varázsol!

Webáruház készítés