Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.04.23 14:38

Vidám tavaszi vintage dekorációk

Csodálatos napsütés, színes virágok pompája, tavasszal mindenki erre vágyik! Igaz még az időjárás tartogat számunkra egy kis borongós, esős időszakot, de addig is varázsoljunk tavaszi hangulatot otthonunkban. Ebben segítségünkre lesznek a pasztellszínek, a virágos vintage kiegészítők és a saját fantáziánk, melynek semmi sem szab határt. Mi hogyan képzeljük el a gyönyörű tavaszi vintage otthon berendezését? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Vad virágok vadóc hangulata az étkezőben

Nincs is csodálatosabb érzés mint a tavaszi napsugarak melege a bőrünkön, a bimbózó és nyíló virágok semmihez sem fogható, fenséges, üde illata, hiszen mindez egy kis melegséget csempész a szívünkbe. Ünnepeljük meg ezt a csodálatos változást, intsünk búcsút a rosszidőnek és öltöztessük tavaszi köntösbe konyhánkat, étkezőnket a vad virágok erejével!

 

Vintage " Wild flower" Vad Virágok Kör Terítő - 135 cm.

Vintage "Wild flower" Vad Virágok Textil Szalvéta

MYNTE " Barack" Süteményes Tányér - 6 db.

A vidám vad virág mintás kör terítő igazi tavaszi dísze lehet étkezőnknek, hiszen stílusos, gyönyörű és igazán illik a tavaszi hangulathoz. A terítés legyen teljes a vad virágok textil szalvétával, és egészítsük ki a virágok varázsát üde barack színű süteményes tányérokkal.

Tavaszi kikelet a nappaliban

Finom, színes virág minták csempészik otthonunkba a tavaszi mezők varázslatos hangulatát. Ne féljünk használni hát a mintákat és színeket a nappaliban, hiszen ez az igazi tavaszi kikelet kulcsa!

 

Vintage "big roses" Bézs Párnahuzat 50*50 cm.

Vintage Krém/ Kék "Flowers" Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "fleur" Világosbaran Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "La Rochellel" Akasztható Fali Kép - 97 cm.

Vintage "Nancy" Akasztható Fali Kép - 97 cm.

Vintage "Le Mans floral" Akasztható Fali Kép - 97 cm.

Vintage "Valenciennes" Akasztható Fali Kép - 97 cm.

Vintage "Toulouse" Fukszia Rózsa Talpas Virágcserép - 17,5 cm.

Vintage "fleur" Világosbaran Táska

Az egyszínű ülőgarnitúrán csodálatosan mutatnak a különböző árnyalatú virágmintás párnák: válasszuk a big roses bézs árnyaltát, a kék flowerst és a világosbarna fleur párnahuzatokat. Egy pár virágmintás akasztható falikép még jobban fokozza nappalink tavaszi hangulatát. A toulouse fukszia rózsás talpas virágcserépbe pedig ültessünk szebbnél szebb tavaszi virágokat, és díszítsük vele ablakpárkányainkat, polcainkat, virágálványainkat. Ha pedig vásárolni megyünk, azt is csak tavasziasan tegyük! Válasszuk a fleur világosbarna vászon táskát, mellyel garantáltan élmény lesz a bevásárlás!

Vidám tavaszi vintage dekorációk

Találja meg azokat a csodálatos tavaszi vintage kiegészítőket, amelyek otthonossá varázsolják otthonát! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!Webáruház készítés