Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.01.29 12:16

„Varázs”-szőnyeg, ragyogó függöny, pihe-puha ágytakaró: az otthonosság védjegye

A naturális és pasztell színvilág, a természetes anyagok használata mindig melegséget teremt, és otthonosság árad belőle. A vintage stílus védjegye a puhaság, otthonosság és az arányos díszítettség! A kevesebb sokszor több! Hogyan varázsolhatunk ragyogóan puha kiegészítők által lakásból otthont? Blogbejegyzésünkben erre keressük a választ!

 

A „varázs”-szőnyeg uralkodó mintavilága

 

 

Vintage Kézzel Készített Fekete Szőnyeg Rózsa és Világoszöld Virágokkal - 180*120 cm.

Vintage Kézzel Készített Zöld-Barna-Arany Szőnyeg - 180*120 cm.

Vintage Pink/Kék/Barna Kézi Szövésű Szőnyeg

Vinatge Kézzel Készített Natúr Csíkos Szőnyeg - 180*120 cm.

Kézzel készített vintage szőnyegeink bármely mintával és színkombinációban tökéletes választás. Csodálatos díszítettségük miatt a szőnyegek lesznek a szoba uralkodó kiegészítői. Gyönyörű, tompa színeik pedig megengedik, hogy bármely pasztell színű függönnyel vagy ágytakaróval kombináljuk őket. Ha a visszafogottabb natúr stílust kedveljük, akkor válasszuk a natúr csíkos szőnyeget. Ha a mintákért és virágokért vagyunk oda, akkor pedig meleg szívvel ajánljuk a fekete szőnyeget rózsa és világoszöld virágokkal, esetleg a zöld-barna-arany szőnyeget vagy a pink/kék/barna kézi szövésű szőnyeg is tökéletes választás lehet nappalinkba vagy hálónkba egyaránt.

Ragyogó függönyök a természetesség jegyében

 

Vintage Fehér Függöny - 220 cm.

Vintage "Poros Zöld" Függöny - 220 cm.

Vintage Világoskék Függöny- 220 cm.

A szőnyegek uralkodó szín és mintavilága mellett az otthonosság érzetét keltik a pasztell és natúr árnyalatú csodaszép vintage függönyök. A fehér függöny az, amelyikkel nem tudunk mellé fogni. Ha bátrabbak vagyunk, és a színekhez vonzódunk akkora poros zöld vagy világoskék függöny lehet szobánk éke.

A pihe-puha ágytakaró pasztellben tündököl

 

Vintage "Poros Zöld" Ágytakaró - 180*130 cm.

Vintage "Poros Lila" Velúr Ágytakaró - 240*240 cm.

Vintage "Pünkösdi Rózsa" Velúr Ágytakaró - 250*250 cm.

A gyönyörű pasztell árnyalatokban pompázó ágytakarók a díszes szőnyegeink és natúr árnyalatú függönyeink nagyszerű kiegészítői lehetnek. Csodás érzés belesüppedni ezekbe a puha ágytakarókba. Olvasás alkalmával körülölel minket a velúr takaró selymes érintése. A gyerekek nagy kedvence! Imádnak ezeken a bársonyos ágytakarókon játszani vagy mesét hallgatni. Egészítsük őket pasztell árnyalatú párnákkal!

Varázsoljon lakásából otthont a mesés vintage kiegészítők által!

Találja meg azokat a csodálatos vintage szőnyegeket, függönyöket és ágytakarókat, amelyek lakásából otthont varázsolnak! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés