Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.06.17 15:59

Hogyan alakítsa át otthonát a vidéki farmhouse stílus szerint? 1. rész: Bútorok

Lakásunkat, házunkat szeretnénk szívvel-lélekkel otthonosan berendezni, érzelmi kötődést létrehozni az apró, bájos kiegészítők, és emlékeket rejtő tárgyak használatával. A farmhouse vagy magyarosan parasztház inspirációja magával ragad minden vintage kedvelőt egyaránt. Milyen stíluselemek jellemzők a farmhouse stílusra? Milyen kiegészítőket, bútorokat válasszunk a vidéki hangulat megteremtéséhez? Blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

A múlt újjáépítése otthonunkban

Milyen stíluselemek jellemzik a farmhouse stílust? Az eredeti festett fa gerenda, kopottas tapéta, keményfa padló, építészeti elemek eredeti látványa. Újítsuk meg otthonunkat a régi tárgyak varázsával. Kerüljük a modern kellékeket. Idézzük fel a régi, vidéki parasztház lakberendezési kellékeit. Teremtsünk összehangot a régi és új kellékek között, és nyúljunk vissza a természethez.

 

Antik Natúr Mangófa Szekér - 144 cm.

Vintage Rattan "Nantes" Asztal - 105 cm.

Vintage Rattan "Nantes" Fotel Párnával - 75 cm.

Vintage Rattan "Nantes" Kanapé Párnával - 190 cm.

Ha a kertünk vidéki díszbe való öltöztetéséről van szó, akkor mindenképpen a natúr színeket és természetes anyagokat részesítsük előnyben. A gyönyörű antik natúr mangófa szekér kertünk, de akár egy nagyobb nappali méltó dísze egyaránt lehet. Már önmagában is csodálatos, de díszíthetjük szebbnél szebb virágokkal, növényekkel. A Nantes vintage rattan garnitúra asztal, fotel és kanapé szettje varázslatos vidéki hangulatot csempész be erkélyünkre, teraszunkra.

Modern farmhouse stílus letisztult bútorokkal

A vidéki stílus modern ismérvei a melegség és a kényelem kombinációját csempészik otthonunkban. Hagyományos, de nem antik, klasszikus, de nem múzeumszerű a kinézet. Egyszerűen csak gyönyörű és kényelmes! A vidék letisztultságát és egyszerűségét foglalja magában, kényelmes és élhető életteret teremtve maga körül.

 

UNIKA "Grimaud" Régi Francia Pad - 60 cm.

UNIKA "Grimaud" Régi FRancia Asztal - 150 cm.

UNIKA "Grimaud" Régi Francia 3 Lábú Szék - 40 cm.

UNIKA "Grimaud" Téglaforma Polc - 44 cm.

UNIKA " Grimaud" Régi Polc - 50 cm.

Antik Fekete Szervízasztal Fonott Tálcákkal - 75 cm.

Antik Natúr Konzolasztal Polccal és Fiókkal - 100 cm.

Francia Fonott Natúr Fotel

Az UNIKA Grimaud bútorai hűen tükrözik a vidéki stílus naturális jegyeit, így nagyszerűen illeszkednek a farmhouse stílus modern irányzatához. A régi francia pad, asztal, 3 lábú szék és kétféle polc méltó kiegészítői lesznek a modern parasztház stílusában berendezett otthonának. Egészítse ki a berendezést antik fekete szervízasztallal, melynek fonott tálcái tökéletesek az étkészlet tárolására, szervírozására. A natúr konzolasztal polccal és fiókkal konyhájának hasznos és gyönyörű kiegészítője lesz, mely egyben reggelizőasztalként vagy előkészítő asztalként is remekül funkcionál. A francia fonott natúr fotel pedig maga a kényelem netovábbja.

Hogyan alakítsa át otthonát a vidéki farmhouse stílus szerint?

Találja meg azokat a csodálatos vintage kiegészítőket, melyek segítségével varázslatos vidéki farmhouse hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés