Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.10.08 09:21

Az ősz csodálatos színei otthonunkban – II. rész: rózsakvarc, hamuszürke és viharszürke

Odáig vagyunk az ősz változatos színeiért, fűszeres illatáért! Csempésszük be hát otthonunkba! Alakítsunk ki egy kedves, őszies, otthonos miliőt lakásunkba, ahova menedékként térhetünk haza a mindennapok mókuskerekéből. Múltkori blogbejegyzésünkben a földszíneket helyeztük előtérbe. Mostani blogbejegyzésünkben pedig a rózsa és a szürke árnyalatainak őszies vonásaival ismerkedünk meg. Ezek a csodálatos színek nemcsak együtt, de külön-külön is tökéletesen mutatnak otthonunkban.

 

Ősziesen púderes árnyalat: a rózsakvarc

Játékos árnyalat a rózsakvarc, melye segítségével őszi hatást kelthetünk, de fiatalosabbá is alakíthatjuk a helyiséget. Ez az árnyalat gyönyörűen mutat a textíliákon.

 

Vintage "Rózsakvarc" Lenvászon Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "Rózsakvarc" Velúr Párnahuzat - 52*52 cm.

Vintage "Rózsakvarc" Lenvászon Mennyezeti Lámpa - 45 cm.

Vintage "Rózsakvarc" Ágytakaró 180*130 cm.

Vintage "Rózsakvarc" Ágytakaró 200*180 cm.

Vintage "Rózsakvarc Ágytakaró 240*240 cm.

Válasszunk nappalinkba rózsakvarc lenvászon vagy velúr párnahuzatot, mely szürke ülőgarnitúránkkal tökéletesen harmonizál. A lenvászon mennyezeti lámpa igazi kiegészítője lehet a díszpárnáknak. Csempésszük be hálószobánkba is ezt az üde színt a rózsakvarc ágytakaró segítségével. A díszpárnák innen sem hiányozhatnak! A rózsakvarc mellé hamuszürke és viharszürke árnyalatokat egyaránt választhatunk.

Szürkés, hamvas árnyalat az ősz védjegye: a hamuszürke

A természetes len anyaggal, de a velúr anyaggal egyaránt remekül mutat a hamuszürke árnyalat. A szezon elmúltával sem kell arrébb dobnunk ezeket a hamvas árnyalatú kiegészítőinket, bátran használhatjuk az év többi részében is, hiszen szinte bármilyen színnel bátran párosíthatók.

 

Vintage Hamuszürke Asztali Futó

Vintage "Hamuszürke" Lenvászon Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "Hamuszürke" Velúr Párnahuzat - 52*52 cm.

Vintage "Hamuszürke" Ágytakaró 180*130 cm.

Vintage "Hamuszürke" Ágytakaró 200*180 cm.

Vintage "Hamuszürke" Ágytakaró 240*240 cm.

A hamuszürke asztali futó nappalink dohányzóasztalának méltó őszi éke lehet, de az étkezőasztal fehér terítőjét és feldobhatjuk vele. A lenvászon és velúr párnahuzatok akár a nappaliban, akár a hálóban nyerő választásnak bizonyulnak. Nyugodt szívvel vegyítsük őket a rózsakvarc és viharszürke párnákkal. A hamuszürke ágytakaró akár világos, akár sötét színekkel domináló hálószobában pompásan mutat, egy kis őszi deret csempészhetünk be a segítségével a szobánkba.

A szürke sötét árnyalata: viharszürke

Burkoljuk otthonunkat részben viharszürkébe. A szabadság és titkok rejtelmességét idézi fel ez a szín. Nem akarunk vele feltűnést kelteni. Állandóságot, bölcsességet sugárzunk a segítéségével. A szürkének a sötétebb árnyalatait mindenképp keverjük vidám színekkel, mint a rózsakvarc,

 

Vintage "Vihar Szürke" Lenvászon Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "Vihar Szürke" Velúr Párnahuzat - 52*52 cm.

Vintage "Vihar Szürke" Ágytakaró 180*130 cm.

Vintage "Vihar Szürke" Ágytakaró 200*180 cm.

Vintage "Vihar Szürke" Ágytakaró 240*240 cm.

A természetközeli lenvászon és a pihe-puha velúr párnahuzatok franciaágyunk és ülőgarnitúránk kényelmes kiegészítői egyaránt lehetnek. Válasszunk mellé hamuszürke és rózsakvarc párnákat egyaránt. A viharszürke ágytakaró pedig egy kis melankolikus, de egyben nosztalgikus hangulatot csempészhet hálószobánkba.

Az ősz csodálatos színei otthonunkban – II. rész: rózsakvarc, hamuszürke és viharszürke

Találja meg azokat a csodálatos rózsakvarc, hamuszürke és viharszürke színű kiegészítőket, melyek segítségével varázslatos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés