Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.04.15 11:15

A vintage fürdőszoba egyedi bája

A vintage a régi és új dolgok mesés kombinációja! Nincs ez másképp a fürdőszobában sem! A vintage fürdő ismérve a fehér, elefántcsontszín, fekete és a pasztellszínek, a természetes anyagok és az újragondolt tárgyak! A régi dolgok és a mai modern világ kerülnek harmóniába a vintage fürdőszobában, ezáltal egy különleges hangulatú eleganciával ajándékozva meg minket. Mindez hogyan ölthet testet fürdőszobánkban? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Apró kiegészítők bájos varázsa

 

Vintage Fém "Bad" Fém Tábla - 9 cm.

Vintage Krém Francia Tükör - 30 cm.

Vintage Fém Törlközőtartó - 81 cm.

A fürdőszobánk vintagebe öltöztetésénél különös figyelmet kell fordítanunk az apró kiegészítőkre. Hiszen ezek lesznek, amelyek felteszik az i-re a pontot. Fürdőnk ajtaját díszítsük antik bad feliratú fém táblával, mely már a fürdőszobába lépés pillanatában vintage hangulatot áraszt magából. A vintage krém francia tükör nem hiányozhat egyetlen vintage hangulatú fürdőszobából sem! Gyönyörűen kidolgozott darab, ezért mindenképpen főhelyet szánjunk neki, ahol minden tekintetet magára vonzz majd! A fém kiegészítők tökéletesen passzolnak a vintage hangulathoz, ezért törölközőtartónak is vintage fém kiegészítőt válasszunk!

Rend a lelke mindennek – tárolás a vintage fürdőben

 

Vintage Fekete 2 Darabos Kosár Szett

Vintage Fém 5 Fakkos Tükrös Tároló - 30,8 cm.

Vintage Fekete "Brooklyn" Fém Állvány - 52 cm.

Vintage Fém 2 Emeletes Tároló - 50,5 cm.

A fürdőszobában sok apró dolgot tárolunk, melyet gyakran csak bedobálunk a fiókokba vagy a polcon szórunk szanaszét. Ekkor káosz alakulhat ki fürdőnkben, és a takarítást is megnehezítik ezek az apró-cseprő dolgok. Erre nyújtanak megoldást gyönyörű vintage tárolóink. A természet szerelmesei válasszák a fekete 2 darabos kosár szettet melyben a kisebb és nagyobb dolgokat egyaránt tarthatják. Akár a hajkefék rendszerezésére is tökéletes. A vintage fém 5 fakkos tükrös tároló nagyszerű a piperék tárolására, sőt a tükröt akár sminkeléshez is használhatjuk a fürdőben. A fém állvány és az emeletes tároló szintén a vintage fémes, indusztriális stílusát képviseli. Rendkívül praktikus mindkét tároló, hiszen az apróságainkat könnyedén rendszerezni tudjuk a segítségükkel.

Az elengedhetetlen elemi kiegészítők

 

Vintage Vésett Üveg Buráju Mennyezeti Lámpa - 13 cm.

Antik Natúr "Factory" Tükör - 183 cm.

Vintage Fehér Toalettpapír Tartó - 40 cm.

Mint minden szoba, a fürdő is megérdemel egy fejedelmi mennyezeti lámpát, mely jelen esetben egy vintage vésett üveg burájú csoda. Gyönyörű formája mellett nagy előnye, hogy burája üvegből készült, így nem csupán visszaveri a fényt, de át is engedi, így használatával egész fürdőszobánk fényárban úszhat. Teljes alakos tükör a fürdőbe? Miért ne! Állítsuk fel az egyik falhoz az antik natúr factory tükröt, hogy megcsodálhassuk egész szettünket és sminkünket egyszerre a hatalmas tükörben. Így nem ér minket meglepetés! Factory kivitele pedig tovább erősítheti fürdőszobánk indusztriális irányultságát. A vintag fehér toalettpapír tartó pedig fonott kosarával a természetközeli vintage stílus elengedhetetlen kiegészítője.

A vintage fürdőszoba egyedi bája

Találja meg azokat a csodálatos vintage kiegészítőket, amelyek otthonossá varázsolják fürdőszobáját! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

 

 

Webáruház készítés