Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.07.08 14:48

A vintage és a réz barátsága a lakberendezésben – 2. rész: Kiegészítők

A réz berendezési tárgyak örök érvényűek. Néhány éve pedig újra megnőtt a népszerűségük a lakberendezési tárgyak között. A réz minden szempontból kitűnő választás, hiszen időtálló, értékálló és látványos eleme lesz a lakásunknak. Előző blogbejegyzésünkben a réz bútorokat, lámpákat és tükröket mutattuk be. Mostani blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy milyen apróbb réz kiegészítőket válasszunk otthonunk ünneplőbe öltöztetéséhez.

 

A réz és a tűz találkozása

A vintage lakberendezésben újra előtérbe kerülnek a rézből készült dekorációs kellékek. Elkezdték térhódításukat a melegebb színű anyagok, ahol a fával együtt a réz is fontos szerephez jutott. Kombinálhatjuk különböző anyagokkal, színekkel. A rézlámpások pedig a meleg színvilág valódi megtestesítői, az elegancia hírvivői. A réz lámpásokban lobogó aranyszínű lángok melegséggel töltik meg otthonunkat.

 

Antik Réz "Montpellier" Lámpás - 64 cm.

Antik Réz "Montpellier" Lámpás - 54 cm.

Antik Réz "Montpellier" Lámpás - 43 cm.

Antik Réz Francia "Fil de fer" Gyertyatartó - 34 cm.

Antik Réz Francia Lámpás - 14,5 cm.

Antik Réz Lámpás - 9,5 cm.

Antik Réz Francia Falra Akasztható Gyertyatartó Tükörrel - 19 cm.

Antik Réz Gyertyatartó - 5,5 cm.

Antik Réz 2 Gyertyás Gyertyatartó Gyertyatárolóval - 16 cm.

Az antik réz „Montpellier” lámpás minden méretben igazi csoda darabja lesz otthonunknak, mely minden tekintetet magára vonzz. Ezért mindenképpen tegyük fő helyre nappalinkban. Az antik réz francia „Fil de fer” lámpás méhkast idéző alakjával a természetet csempészi be otthonunkba. Akár kültéri kiegészítőként is használhatjuk. Az antik réz francia lámpás romantikus hangulatot varázsol maga körül ezért a hálószoba díszítésére is ideális választás. Az antik réz kis lámpás finom kiegészítője lehet bármely helyiségnek. Az antik réz francia falra akasztható gyertyatartó tükörrel nagyon különleges darab. Nappalink falát is díszítheti, de az előszoba fáklyájaként is ragyoghat. Az antik réz gyertyatartó és az antik réz 2 gyertyás gyertyatartó gyertyatárolóval bárhova kiváló választás. Kis tároló részükbe bármilyen apró dísztárgyat rejthetünk, mely még különlegesebbé teszi a gyönyörű gyertyatartókat.

Apró rezes csodák otthonunkban

A réz eleganciája az apró tárgyakban is megjelenik, mellyel a vintage hangulatot teljessé tehetjük otthonunkban. A kis tárgyak ereje hatalmas a lakberendezés során, ezért használjuk őket bátran!

 

Antik Réz/Üveg Ékszertartó Doboz - 23 cm.

Antik Réz "Office Box" Tároló - 20,5 cm.

Antik Réz Üveg Kínáló - 40 cm.

Antik Réz Fényképtartó - 25 cm.

Antik Réz Fém Fényképkeret - 25,5 cm.

Antik Réz Fém Fényképkeret - 30,3 cm.

Antik Réz Fedeles Váza / Tároló - 8 cm.

Antik Réz 2 darabos Kaspó Szett

Antik Réz Toalettpapír Tartó - 17 cm.

Antik Réz 4 Db-os Mérőkanál

Az antik réz, üveg ékszertartó doboz és az Office Box fésülködőasztalunk tökéletes kiegészítői, melyben bátran tárolhatjuk kedvenc ékszereinket és piperéinket egyaránt. Az antik réz, üveg kínálón felszolgálhatjuk vendégeinknek az íncsiklandozó süteményeket a kávé mellé. Az antik réz kényképtartókkal és fényképkeretekkel pedig bátran dekorálhatjuk nappalinkat és hálószobákat egyaránt. Válogassuk össze kedvenc családi fotóinkat, akár fekete-fehér változatban is, hogy igazi antik hatást érjünk el velük. Az antik réz fedeles váza és 2 darabos kaspó készlet pedig gyönyörű növényeink és virágaink csodálatos, elegáns tárolói lesznek nappalinkban.

Csempésszünk fürdőszobánkba is réz kiegészítőt az antik réz toalettpapír tartó segítségével. Konyhánkról se feledkezzünk meg, használjunk antik réz 4 db-os mérőkanalat sütéshez-főzéshez.

A vintage és a réz barátsága a lakberendezésben – 2. rész: Kiegészítők

Találja meg azokat a csodálatos rezes vintage kiegészítőket, melyek segítségével varázslatos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés