Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.02.04 12:41

Apró vintage kiegészítők hatalmas csodája

„Az ördög a részletekben rejlik!” Tartja a mondás. Nem is csoda, hiszen otthonunkat sem tudnánk elképzelni apró, vintage kiegészítők által, melyek megváltoztatják az egész miliőt. Otthonosságot, melegséget csempésznek szobáinkba. Segítségükkel még egyedibbé és személyesebbé tudjuk tenni kis kuckónkat. Blogbejegyzésünkben szeretnénk néhány ötletet adni, hogy mivel lehet egy csepp extravaganciát vinni otthonunkba!

Apró tábla, mely lelkünk kis kapuja

 

Vintage "Welcome" Fa Kopogtató Tábla - 15 cm.

Vintage "First I drink coffee then I do things" Fém Tábla - 20 cm.

Vintage "Dear Past Thank you for the lessons. Dear Future I'm ready!" Fém Tábla - 20 cm.

Vintage "Home is where my cats is" Fém Tábla - 20 cm.

Vintage "There is no PLANET B" Fém Tábla - 20 cm.

Vintage feliratos táblácskáink csodája abban rejlik, hogy mindenki megtalálhatja a személyiségéhez legjobban illőt! Ha csupán egy kedves köszöntő táblát szeretne ajtójára, mellyel meglepheti vendégeit, akkor válassza a Welcome fa kopogtató táblát. Ha a kávé szerelmese, akkor a konyha „kávézó-sarkát” díszítheti egy édes vintage „Először kávézok, aztán látok neki a tennivalóknak” (First I drink coffee then I do things) táblával. Ha motiválni szeretné magát, akkor díszítse a hálószobát vagy a dolgozószobát a vintage „Kedves múlt, köszönöm a leckéket. Kedves jövő, készen állok!” feliratú táblával. Ha bolondul a cicákért, akkor tökéletes választás „Az otthon ott van, ahol a macskám” (Home is where my cat is) feliratú apró tábla. Ha pedig a környezettudatosságunkat szeretnénk kifejezésre juttatni akkor a „Nincs másik bolygó!” (There is no Planet B) feliratú tábla a leginkább kifejező.Fénylő mécsesek, csodálatos lámpások minden stílushoz

 

Antik Krém Indás Mécsestartó - 13 cm.

Antik Fehér Akasztható Koszorú Gyertyatartó - 36 cm.

Antik Fehér "Kalitka" Mécsestartó - 35,5 cm.

Antik Szén Lámpás - 20 cm.

Antik Cink "Factory" Lámpás - 15 cm.

Ha az antik és a vintage szerelmesei vagyunk, a finom íveket és lágy, pasztellszíneket kedveljük, akkor az antik krém indás mécsestartót, az antik fehér akasztható koszorú gyertyatartót és a fehér kalitka mécsestartót pont nekünk találták ki! Igazi romantikus hangulatot teremthetünk otthonunkban általuk! A kis fénylő mécsesek és gyertyák pedig szobánk mellett lelkünket is beragyogják majd!

Az antik szén lámpás és a cink factory lámpás pedig a loft és az industrial stílus kedvelőinek nagy kedvence lesz. Karakteres formavilágukkal és meghatározó színeikkel igazi gyári stílusú kiegészítői lesznek vintage otthonunknak. Csodálatos, egyedi darabok.Párizsi romantika és a fémes loft keveredése

 

Vintage "Paris floral" Akasztható Fali Kép - 97 cm.

Vintage "Paris floral" Akasztható Fali Kép - 145 cm.

Antik Fehér Talpas Képkeret - 34 cm.

Loft Fekete Fém Akasztható Képkeret - 18*12,5 cm.

Loft Fekete Fém Akasztható Képkeret - 25,5 * 20,2 cm.

Ne álljunk meg a tábláknál, ha egyedi fali díszekről van szó! A romantika csábításának engedve díszítsük nappalink vagy hálószobánk falát vintage párizsi virágos „Paris floral” akasztható fali képpel. Akár kisebb, akár nagyobb kivitelben! Ha szeretnénk saját képet elhelyezni ebben a romantikus miliőben, akkor az antik fehér talpas képkeret tökéletes választás. Mely csipkés keretével rögtön belopja magát a szívünkbe.

Az industrial és loft stílus szerelmesei a loft fekete fém akasztható képkerettel díszíthetik otthonukat, mely különlegessége, hogy a hátulja is üvegből van, így teljesen átlátszó! Tegyük bele kedvenc családi fotóinkat! Vagy ékesítsük préselt virágokkal, levelekkel és akasszuk az ablak elé! Igazán egyedi benyomást kelt majd. Kombináljuk a romantikus képekkel ezeket a csodás képkereteket, hogy még extravagánsabb legyen otthonunk!Apró vintage kiegészítők hatalmas csodája otthonunkban!

Találja meg azokat a csodálatos vintage táblácskákat, mécsestartókat, lámpásokat, képeket vagy képkereteket, amelyek lakásából otthont varázsolnak! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés