Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.09.23 14:11

Antik szürke és fém színű bútorok az indusztriális stílus szerelmeseinek

Magával ragadja a new yorki művészlakások életérzése? Imádja, ha valami stílusos, de a szabályokkal szembemenő szabadság sem riasztja vissza? Kreativitását egy ízig-vérig nagyvárosi lakás berendezésében élné ki? Akkor az indusztriális stílust Önnek találták ki! Előző blogbejegyzéseinkben az antik fekete bútorok fa berakással, és a teljesen fekete vintage bútorok loft lakások beli szerepét mutattuk be. Mostani blogbejegyzésünkben pedig a loft vagy indusztriális stílus szerelmeseinek a szürke és fém vintage bútorok varázslatos világát szeretnénk közelebb hozni. Hiszen a loft színvilága sem csupán a feketéből áll!

 

Antik szürke az indusztriális stílus rideg valósága

Az indusztriális stílus nem a kényelmes, meleg, pihe-puha fotelokról, szőnyegekről és színes függönyökről szól. A loft lakások lakója egy örök alkalmazkodó típus, akinek úgy hömpölyög az élete, ahogyan azt a város ritmusa diktálja. Nem unatkozik, nem pihen, a kalandot, kihívást keresi. És lakásának minden egyes négyzetcentiméterével ezt sugallja. Ez egy megállíthatatlanul mozgásban lévő birodalom. Melyet a rideg valóság feketés, fémes, szürkés kiegészítői kereteznek, mégis otthonos. Hiszen lakójával szimbiózisban létezik

 

Antik Szürke "Factory" Szekrény Kerekeken - 54 cm.

Antik Szürke "Factory" 4 Fakkos Szekrény - 98,5 cm.

Antik Szürke "Factory" 12 Fiókos Szekrény - 144 cm.

Francia Szürke "Raktári" Polc

Az antik szürke „Factory” szekrény garnitúra pontosan ezt az életérzést közvetíti. Fém anyagával és szürke színével az indusztriális stílus világosabb irányvonalát képviseli. Mindamellett a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. A szekrények tökéletes rakodó területet kínálnak otthonunk minden szegletében. Rendezkedjünk be bátran velük!

Cink a factory velejárója

 

Antik Cink Kulcstartó

Antik Cink Emeletes Tároló - 65 cm.

 

A cink, fém szín tökéletes elegyet alkot bútordarabként a gyárépülethez hasonlatos berendezésű otthonokba. Bátran válasszunk előszobánkba kulcstartót, konyhánkba emeletes tárolót vagy fürdőnkbe 3 fakkos polcot. A cink szín tökéletesen harmonizál egyéb fekete vagy natúr színű kiegészítőinkkel, bútorainkkal.

Fémes „Brooklyn” vintage stílus

 

Vintage Fém "Brooklyn" Polc Fa Tálcákkal - 200 cm.

Vintage Fém "Brooklyn" Polc - 176 cm.

Vintage Fém "Brooklyn" Üveges Szekrény - 122 cm.

Vintage Fém "Brooklyn" 3 Polcos Tároló - 122 cm.

Vintage Fém "Brooklyn" Fali Üveges Szekrény - 121 cm.

A fém „Brooklyn” bútorok tökéletes összhangban állnak a fémes „Factory” bútordarabokkal, ezért bátran kombinálhatjuk őket a loft stílusú lakásunk kialakítása során. Akár polcot, akár szekrényt, akár tárolót választunk bútor gyanánt az indusztriális stílust képviseljük vele. A rengeteg polc és tároló felület az igazi funkcionális voltát hirdeti a tárgyaknak, míg a fémes kinézet a factory stílusért felelős.

Még két fémes factory csoda

 

Régi Francia "Postakocsi" Ruhaakasztóval - 179 cm.

Vintage Sötét Natúr Fa Üveges Vitrinszekrény Fém Kerettel - 161 cm.

A régi francia postakocsi ruhaakasztóval hálószobánk praktikus kiegészítője lehet. Könnyedén átláthatjuk benne azokat a ruhákat, melyeket még nem akarunk kimosni, de nem is szeretnénk visszatenni a ruhásszekrénybe. A sötét natúr fa üveges vitrinszekrény fém kerettel csodálatos bútordarabja lehet nappalinknak. Tároljuk benne kedvenc pohárkészletünket, vagy könyvesszekrényként is használhatjuk. Játszunk bátran a letisztult bútorokkal, kiegészítőkkel, hogy megalkossuk indusztriális stílusú lakásunkat, mely kiváló tükre lehet személyiségünknek, mely örökké kalandra éhes, igazi nyughatatlan városlakóként jelenik meg.

Antik szürke és fém színű bútorok az indusztriális stílus szerelmeseinek

Találja meg azokat a csodálatos szürke és fém színű vintage bútorokat, melyek segítségével varázslatos indusztriális hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés