Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.08.20 12:58

Antik krém bútorok a lakberendezés aduászai

A krémszín egy visszafogott árnyalat, éppen ez a tulajdonsága teszi aduásszá a vintage bútorok között is! Milyen színű egyéb bútorokat és kiegészítőket válasszunk hozzá? Milyen falszínnel és felületekkel párosíthatjuk a krém bútorokat? Milyen színekkel dobhatjuk fel őket? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Krém szekrények a vintage visszafogottság megtestesítői

Antik krém szekrényeink tökéletes választásnak bizonyulnak szinte bármilyen színhez. Válasszunk hozzá neutrális árnyalatokat, úgynevezett föld-színeket, melyek lehetnek a szürke, barna, zöld árnyalatai. De pasztellszíneket is társíthatunk hozzá, mely segítségével egy finom, nyugodt teret hozhatunk létre. Fafelületekkel kombinálva még naturálisabb, természetközeli hatást érhetünk el. Ellenben feldobhatjuk élénk kék, piros vagy akár narancsszínnel is. Fehérrel párosítva pedig sterilebb hatást érhetünk el.

 

Antik Krém "Bourges" Konzolasztal - 80 cm.

Antik Krém "Bourges" Éjjeli Szekrény - 51,5 cm.

Antik Krém Régi Francia Tálaló Szekrény - 190 cm.

Az antik krém „Bourges” konzolasztal nappalink éke lehet, mely tökéletes tárolója jövő heti posztunkban bemutatásra kerülő fehér és krém színű gyertyatartóknak, mécsestartóknak, lámpásoknak és képkereteknek. Esetleg egy gyönyörű tükröt is választhatunk fölé, melyet múlt heti Facebook posztunkban csodálhat meg. Az antik krém „Bourges” éjjeli szekrény igazi kis kincs hálószobánkban, tökéletes hely éjjeli lámpánk és kedvenc könyveink számára. Az antik krém régi francia tálaló szekrény konyhánk elengedhetetlen darabja, mely segítségével rendszerezni tudjuk tányérjainkat, bögréinket, de a müzlis tálak és fűszerek tárolására is tökéletes.

Antik krém polcok a tökéletesség jegyében

A világos, semleges árnyalatok, mint a krém kiváló alapul szolgálnak a merészebb színek megjelenítéséhez. A krém, homok és fehér színek a falakon és bútorokon egyaránt megjelenhetnek. Ezek a vintage vagy klasszikus otthon alapszínei, melyek esetén kiválóan érvényesülnek a hangsúlyos színárnyalatú kiegészítők, kiegészítő bútorok. A krém tökéletes kiegészítője a zöld! Olvassa el régebbi blogbejegyzésünket a csodálatos antik zöld bútorokról és vegyítse őket krém színű társaikkal!

 

Antik Krém Könyvespolc

Antik Krém francia Fali Polc - 96 cm.

Antik Krém Fali Polc Francia Díszítéssel - 41 cm.

Antik Krém Francia Polc - 39 cm.

Antik Krém Francia Polc - 58 cm.

Antik Krém Francia Polc - 80 cm.

Antik Krém 3 Akasztós Fogas - 69 cm.

Antik Krém 4 Akasztós Fogas - 78 cm.

Antik Krém Vas Francia Fali Panel

Az antik krém könyvespolc nappalijának varázslatos tárolója lehet, ahol kedvenc könyveit sorakoztathatja fel akár szín, abc sorrend vagy tematika alapján. Az antik francia polcok nappalinkban vázák, könyvek és lámpások, gyertyatartók és apró szobrok tárolására alkalmasak. Míg hálószobánkban tarthatjuk rajta szeretteinkről készült kedvenc képeinket csodálatos réz vagy fehér képkeretekben. Az antik krém akasztós fogas a hálószoba nagyszerű tárolója. Eddig a fotelt használtuk a ruhatárolásra? Most csak fel kell akasztanunk azokat a ruhákat, melyeket még szeretnénk hordani mosás előtt, de már a szekrénybe nem tennénk vissza őket. Természetesen az akasztós fogas előszobánkba is nagyszerű funkciót láthat el. Az antik krám vas francia panellel pedig díszítsük otthonunk bármely szegletét és lenyűgöző eredményt érhetünk el vele.

Krém padok és asztalok

A homok és a krémszín melegséggel töltik meg a teret, megteremtik a barátságos környezet alapjait. Párosítsuk őket fahatású járólappal, parkettával vagy laminált padlóval.

 

Antik Krém Régi Francia Kispad - 80 cm.

"Lunel" Francia Pad Natúr Színben

Antik Krém 3 Darabos Asztal Szett

Antik Krém 2 Szintes "Csipke" Asztalka - 50 cm.

Antik Krém "La Maison" Öntöttvas Aszal Fenyő Asztalappal - 77 cm.

Képzeljünk el egy nappalit pasztelles világoszöld falakkal krém színű kispadokkal és asztalkákkal, melyeket zöld kiegészítők tarkítanak. Világoszöld vagy homok színű szőnyeget választhatunk hozzá, hogy megteremtsük az igazi összhangot. Inspirálódjunk a pasztellszínek nyugodtsága által.

Antik krém bútorok a lakberendezés aduászai

Találja meg azokat a csodálatos ragyogó, fehér vintage bútorokat, melyek segítségével varázslatos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!Webáruház készítés