Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.08.20 13:19

Antik kémszínű vitrin: egyedi és ikonikus

Mitől egyedi és ikonikus egy krémszínű vitrin? Régen még ezeket a gyönyörű bútordarabokat csupán tárolásra használtuk, praktikum céljából vásároltuk. Ez mára megváltozott, és a vitrinek az önkifejezés eszköze lettek. Hogyan lehet az önkifejezésünk eszköze a vitrin? Mitől lesz egyedi és ikonikus? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Antik krém vitrin az önkifejezés eszköze

Hogyan fejezhetjük ki magunkat a vitrinek segítségével? Mi sem egyszerűbb ennél! Üvegajtós felépítésüknek köszönhetően tárolhatjuk benne kedvenc tárgyainkat, képeinket, kiegészítőinket, úgy, hogy mindenki megcsodálhatja őket, de nem lesznek porosak.

 

Antik Krém Vitrin

Antik Krém Régi Francia "Vitrin" Szekrény Kerekeken - 200 cm.

Antik Krém Régi Francia 3 Polcos Üveg Vitrin - 141 cm.

Vintage Homok 6 Ajtós Vintage Vitrin

Antik Krém Francia "hexagonal" Vitrin

Antik Krém Régi Francia Üveges Vitrin - 156 cm.

Antik Krém "Saintes" Vitrin Szekrény - 119,5 cm.

Az antik krém vitrineket vásárolhatjuk akár hármasával is, hiszen egymás mellé állítva olyan hatást keltünk vele, mintha egy óriási vitrin lenne. Legyen nappalink dísze az óriásvitrin, töltsük fel kedvenc étkészletünkkel vagy egyéb apróságokkal. Az óriásvitrin kiváló tároló funkciót tölt be, hiszen elfér benne az összes tányér, pohár, képkeret és egyéb apróságok. A nappaliban lévő vitrinek fő funkciója manapság átlényegült, hiszen a polcokon legtöbbször a dísztárgyak és étkészletek helyett a könyveknek jut a főszerep. A zárt, üveges vitrin sokkal praktikusabb a könyvek tárolására, mint a nyitott könyvespolcok, hiszen a benne tartott könyvek sokkal kevésbé porolódnak.

Antik krém üveges szekrények a vitrinek kistestvérei

A vitrinek és üveges szekrények virágkorukat élik, és illeszkednek napjaink meghatározó stílusirányzataihoz, többek között a vintage-hez is. Egyediségük és sajátos funkciójuk különleges hangulatot kölcsönöz akár a nappalinak, akár az étkezőnek.

 

Antik Krém Francia Fali Szekrény - 70 cm.

Antik Natúr Francia Fali Szekrény Üvegajtóval - 56,5 cm.

Antik Krém Üveges "Floral" Szekrény- 69 cm.

Antik Krém Tálaló Szekrény - 92,5 cm.

Antik Krém Régi Francia "Saint-Floret" Üvegajtós Szekrény - 106 cm.

Antik Krém Fali Üveges Szekrény Tolóajtóval - 70 cm.

Homok ajtós szekrény

 

A mai kor vitrinjei vagy üveges szekrényei már több üvegfelülettel rendelkeznek, mint régi társaiknak, hiszen általában a keretük van üvegből, ajtajukat pedig csodálatos, átlátszó üveg borítja. Akár az üveges szekrényekről, akár a vitrinekről van szó, elmondhatjuk, hogy rekeszei tágasak, egy egész kiállítást lehet elrendezni kedvenc tárgyainkból a polcokon.

Antik kémszínű vitrin: egyedi és ikonikus

Találja meg azokat a csodálatos krémszínű vintage vitrineket, melyek segítségével varázslatos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!Webáruház készítés