Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.03.18 15:38

A húsvéti vidám színei otthonunkban

A húsvéti ünnepkör a tavaszi megújulás, a családi összejövetel és összetartozás érzéséhez kötődik. Ilyenkor végre önfeledten együtt lehetünk, és együtt ülhetünk le az ünnepi díszbe öltöztetett asztalhoz elfogyasztani a fenséges sonka vacsorát. Milyen színek dominálnak a húsvéti és tavaszi időszak alatt otthonunkban? Blogbejegyzésünkben erre keressük a választ

 

Vidám színek pasztell árnyalatai

A tavasz csodálatos színei ilyenkor megelevenedhetnek otthonunkban! A zöld a természet újjászületését hirdeti, míg a sárga a meleg napsugarakra asszociál, a kék becsempészi az ég és a tavak színét, míg a rózsaszín a virágok csodálatos szirmait idézi fel bennünk. Ezek a vidám színek bámulatosan mutatnak együtt, és nem hivalkodók, ha pasztell árnyalatait választjuk.

 

Vintage "Zsályazöld" Pamut Ágytakaró / Terítő

Vintage "Zsályazöld" Lenvászon Párnahuzat - 4*46 cm.

Vintage Sárga Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage Krém/ Kék "Flowers" Párnahuzat - 50*50 cm.

Vintage "big roses" Bézs Párnahuzat 50*50 cm.

A nappali otthonunk szíve, mely megérdemli a törődést. Ezért is kezdjük itt a húsvéti díszbe öltözést. Pasztell árnyalatokba burkolózva csodálatos húsvéti sikket kölcsönözhetünk nappalinknak. A zsályazöld ágytakaró kanapénkon is csodálatosan mutat. Válasszunk hozzá vidám színben pompázó párnákat! A vintage zsályazöld lenvászon párnahuzat jól mutat mind a világos, mind a sötét színű ülőgarnitúrán! A vintage sárga párnahuzat egy kis napfényt csempész majd otthonunkba. Míg a kék flowers párnahuzat és a big roses bézs párnahuzat gyönyörű virágmintájával lopja be a húsvét és tavasz hangulatát nappalinkba.

Ünnepi asztal elegáns vintage kiegészítőkkel

A húsvéti asztalunk legyen bájos, izgalmas és vidám hangulatú, ahol jó érzéssel fogyaszthatjuk el az ünnepi vacsorát. Ne vigyük túlzásba a terítést, ne legyen túl zsúfolt az asztalunk. Csupán annyi kiegészítőt válogassunk össze, amennyi tökéletes egy elegáns ünnepi hangulathoz. A lágy tónusok, pasztellszínek tökéletes választásnak bizonyulnak ebben az esetben is.

Fehér Horgolt Kézzel Készített Kör Terítő

Antik Réz Szalvétagyűrű - 7 cm.

Vintage Zsályazöld Textilszalvéta

"Vintage Ezüst" Evőeszközkészlet - 4 db.

https://vintagemarcsi.hu/Vintage-Feher-Zomanc-Gyertya/Noveny-Alatet-13-cm

Vintage Fehér Zománc Váza - 15,5 cm.

Vintage Rusztikus Barna Kerámia Váza - 23 cm.

Vintage 6 Darabos Kézzel Készített Akasztható Tojás - 5 cm.

Ünnepi asztalunk méltó éke lehet a fehér horgolt, kézzel készített kör alakú terítő. Ehhez válasszunk elegáns kiegészítőket, úgymint az antik réz szalvétagyűrű, megy gyönyörű indamotívumával a tavaszi megújulást csempészi asztalunkra. A vintage zsályazöld textilszalvéta tökéletes alternatívája a papírszalvétának. Sokkal elegánsabb, arról nem is beszélve, hogy környezetbarát is! Csodálatosan mutat rajta az indamotívumos réz szalvétagyűrű! A vintage ezüst evőeszközkészletet pedig megteremti az ünnepi hangulat rusztikus báját.

Asztalunk húsvéti díszeiről se feledkezzünk meg, persze ne is vigyük őket túlzásba. A fehér zománc gyertya alátétre helyezzünk pasztell színű, tojás alakú gyertyákat, hogy felidézzük a húsvéti formákat. A fehér zománc vázába pedig tegyünk friss tulipánt és nárciszt, mely megkoronázza terítékünket!

A rusztikus barna kerámia váza kerüljön az ünnepi asztal közelébe a földre, ugyanis ez lesz tojásfánk tökéletes tartója! Vegyünk hatalmas barkaágakat és díszítsük őket kézzel készített akasztható tojásokkal.

A húsvét vidám színei otthonunkban

Találja meg azokat a húsvéti színeket, amik Önhöz a legközelebb állnak, amiket sajátos jelentéstartalommal tud felruházni. Az ünnep színei ragyogjanak otthonában antik kiegészítőink segítségével! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés