Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.08.12 14:54

A fehér vintage nappali és hálószoba ragyogó titka

A hálószobában és a nappaliban egyaránt érvényes a fehér színhez kapcsolódó tisztaság és békés hangulat kiteljesedése. A fehér fehérrel kombinálva soknak tűnhet, éppen ezért melegen ajánljuk hozzá a nyugtató színű zöld bútorokat és kiegészítőket egyaránt. Ennek a két színnek a harmóniáját használva a szemnek és léleknek tetsző kellemes eredményt érhetünk el otthonunkban. Milyen fehér vintage bútorokat válogassunk nappalinkba és hálószobánkba? Miért rejt ragyogó titkot a fehér bútor? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

 

Fehér vintage szekrények a letisztultság jegyében

A fehér szín szerencsés választás, ha nem döntöttünk egy igazán markáns szín mellett, vagy nem szeretnénk elkötelezni magunkat egy-egy bizonyos színcsalád mellett. A fehér szín bőséges használata tiszta, elegáns képet eredményez, ami otthonunk megtervezésekor cseppet sem elvetendő ötlet. Milyen megoldásokat ajánlunk ennek megvalósítására?

 

Vintage Fehér 4 Ajtós Szekrény -120 cm.

Vintage Fehér 8 Ajtós Szekrény - 220 cm.

Antik Fehér Francia Könyvespoc Szekrénnyel - 172,5 cm.

Vintage Fehér Régi Francia 2 Ajtós Szekrény - 102 cm.

Antik Fehér "Monpazier" Fiókos / 2 Ajtós Szekrény- 91,5 cm.

Vintage Fehér Régi Francia Éjjeli Szekrény - 61,5 cm.

A vintage fehér 4 és 8 ajtós szekrény nappalink igazi éke lehet, hiszen kedvenc tárgyaink könyveink tárolására tökéletesen alkalmas, amellett, hogy igazán impozáns darab, és üvegezése lehetővé teszi, hogy minden szépen látszódjon benne. Ellenben nem kell a folyamatos portörléssel szenvednünk. Az antik fehér francia könyvespolc szekrénnyel szintén nagyszerű a könyvek tárolására, ellenben akár tálalószekrényként is használhatjuk az étkezőben. A vintage fehér régi francia két ajtós szekrény és az antik fehér Monpazier fiókos, 2 ajtós szekrény gyönyörű díszítettségével rögtön belopja magát a szívünkbe. Használhatjuk kis komódként nappalinkban, de akár előszobánk dísze és praktikus tárolója is lehet. A vintage fehér régi francia éjjeli szekrény fehér francia ágyunk csodálatos vintage kiegészítője lehet gazdagon díszített ajtajával.

Romantikus fehér nappali ragyogó kiegészítői a fehér asztalkák

Burkolózzunk be a pihe puha fehérség ragyogó csodájába, hiszen a fehér bármely helyiségben pompásan passzol. Elegáns, klasszikus, vintage de egyben kényelmet is áraszt, ez a ragyogó titka ennek a csodálatos színnek. A fehér bármilyen színhez kiválóan asszisztál, kiemeli jellegüket. A zöld kiegészítőkkel különösen kellemes és otthonos hatást kelt.

 

Antik Fehér Konzolasztal Polccal és Fiókkal - 100 cm.

Antik Fehér "Avignon" Konzolasztal - 120 cm.

Vintage Fehér Szervízasztal - 158 cm.

Antik Fehér Vintage Dohányzóasztal Fa Asztallappal 2 db-os Szett

Antik Fehér Kihajtható Asztallapú Kerek Asztal - 100 cm.

Antik Fehér Francia Kávéasztal Kerekeken - 100 cm.

Antik Fehér Francia Asztal - 109 cm.

Antik Fehér Asztal Francia Motívumokkal - 91 cm.

Antik Fehér Fém Asztalka - 54 cm.

A konzolasztalok dekorációs bútorok, melyek tökéletesen illeszkednek az elegáns, fehér enteriőrbe. A legfőbb funkciójuk a családi fotók, vázák, lámpások, lámpák és gyertyatartók ízléses bemutatása, mely elragadó részletként szolgálhat otthonunkba. Helyezzünk föléjük tükröket vagy festményeket a még impozánsabb hangulat elérésére. A tálalóasztal konyhánk vagy étkezőnk hasznos darabja lehet, mely az étkészlet tárolására alkalmas. A dohányzó asztalok, kávéasztalok és egyéb kisasztalok nappalink vagy kávézósarkunk ragyog, fehér díszei lehetnek.

Kortalan fehér bútorok az előszobában

A fehér térnövelő és fényvisszaverő hatással bír, így a kicsi, szűkös teret is nagyobbnak mutatja. Fehér bútorainkhoz is választhatunk fehér falszínt, ha kisebb lakásban élünk, de gyönyörűen mutatnak pasztell árnyalatokkal is.

Vintage Fehér Pad

Antik Fehér Régi Francia Kisszék - 28 cm.

Antik Fehér 5 Akasztós Fogas - 105,5 cm.

Az antik vintage fehér pad és az antik fehér 5 akasztós fogas együtt egy előszobafal gyanánt is megállja a helyét, csodálatos, vintage stílusban. Az antik fehér régi francia kisszéket használjuk bátran virágtartó állványként. Gyönyörűen mutatnak rajta a színes vázák.

A fehér vintage nappali és hálószoba ragyogó titka

Találja meg azokat a csodálatos ragyogó, fehér vintage bútorokat, melyek segítségével varázslatos hangulatot teremthet otthonába! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!Webáruház készítés