Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.12.06 20:04

Vintage karácsony a kertben is!

Csalj mosolyt szeretteid és vendégeid arcára már akkor, amikor megérkeznek!

Lehet, hogy az idilli, hóborította karácsonyi táj idén is csak álom marad, de az ünnepi ragyogás és meghittség garantált!

 

Hogyan varázsolj meseszép vintage atmoszférát a kertedbe, a bejárat és a terasz környékére?

Először is, nyugodtan elengedheted a klasszikus karácsonyi piros-zöld vonalat, a fehérrel és a fémes színekkel is igazi fényűzést érhetsz el.

Kezdd a bejárattal!

Az ajtóra helyezett fenyő és borostyán alapú elegáns karácsonyi ajtódíszekkel még szebbé teheted a hazaérkezés és a karácsonyvárás örömét!

 

 

 

A kopogtatók mellett a fagyálló kerti díszek is elmaradhatatlan dekorációi lehetnek az ünnepnek. Díszítheted velük a bejáratot, vagy a teraszt.

 

 

 

Ha a bejárat mellett az ablakokat is szívesen kiemelnéd, használj antik lámpásokat vagy mécseseket. Egy fagyos téli estén, nincs meghittebb látvány, mint a meleg szobában pislákoló fények.

 

 

Ha már karácsony, akkor elengedhetetlen tartozéka az ünnepi hangulatnak a karácsonyfa. Tegyük a bejárathoz, teraszra, erkélyre, de az ablakban is csodásan mutat önmagában is vagy feldíszítve.

 

 

A lépcsőn vagy a teraszon elhelyezve jól mutatnak a kisebb mécsesek, vagy a gyönyörű vintage antik lámpások is.

 

 

 

A kertünkben található fenyőfát, bokrokat vagy más örökzöldeket is feldíszíthetjük fényfűzérekkel vagy lámpásokkal, míg a kerti utakat szegélyezhetjük vintage mécsestartó fáklyákkal is.

 

Bár a virágok ilyenkor már bent vagy a pincében telelnek, a kiürült virágos ládáknak és virágcserepeknek  is hasznát vehetjük! Telerakhatjuk őket tuja vagy fenyőágakkal, fagyönggyel, magyalágakkal, tobozokkal, miközben a láda aljába fényfűzért rejtünk, ami gyönyörűen megvilágítja a dekorációnkat.

Webáruház készítés