Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.08 19:03

Varázslatos őszi otthonok

Varázslatos őszi otthonok

 

Mit jelent számodra az október?

Lassú búcsút a verőfényes napoktól, színpompás faleveleket, a sütőtök és a fahéj fűszeres illatát, hűvös reggeleket és meleg pulcsikat.

 

 

https://vintagemarcsi.hu/shop_search.php?search=pl%C3%A9dBár az ősznek is megvan a maga szépsége, egyre inkább a lakásba szorulunk, és alig várjuk, hogy hazaérve a munkából bekuckózhassunk.

Hívd meg otthonodba a meleget az őszi árnyalatokkal és dekorációkkal!

Ha van egy kandallód vagy cserépkályhád az csodálatos! Esténként már be lehet gyújtani, és a kandallóban, kályhában pattogó tűz olyan meghittséget és nyugalmat áraszt, hogy el se akarunk mozdulni mellőle. Egy kényelmes padlópárna vagy egy puha pléd még inkább fokozhatja a tökéletes komfortot.

 

 

 

 

A korán sötétbe forduló, komor őszi esték hangulatos, lélekmelengető kiegészítői a gyertyák és mécsesek. A praktikus, szemünk számára igen kellemes LED gyertyák mellett, antik hatású mécses tartókat és gyertyatartókat is kínálunk.

 

 

 

Ha eddig nem tetted meg, ideje átöltöztetned a díszpárnáidat is az ősz árnyalataiba! Jöhet a rusztikus barna, csokoládébarna, őszi köd, őszi zöld, miközben színben hozzá illő ágytakarók közt is válogathatsz a padlizsántól a moha árnyalatáig.

 

 

Persze a lábainkról se feledkezzünk meg! Amíg odakint bokáig gázolunk a száraz avarban, a padlón valami melegebbre és kényeztetőbbre vágyunk! A vintage inca mintás juta szőnyeg  vagy a vintage barna szőnyeg színvilága tökéletesen illeszkedik mind az ősz, mind a vintege, a shabby chic vagy a provance stílusú otthonok árnyalataihoz.

 

 

A korán beköszönő, villanyfényes estéken jó szolgálatot tehet egy vastagabb sötétítőfüggöny  , mely segít kirekeszteni a borongós külvilágot.

 

Webáruház készítés