Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.29 14:31

Tükrök és trükkök

A tükrök nem csupán praktikus és stílusos díszei otthonunknak, de remek szolgálatot tehetnek, ha optikailag tágítani és világosítani szeretnénk a teret.

 

A természetes fény nélkülözhetetlen egy barátságos lakáshoz - különösen télen! Mivel a tükrök visszaverik a fényt, ügyes elhelyezésükkel sokkal világosabb, naposabb helyiségeket nyerhetünk.

Egy nagyobb méretű fali tükör pedig - dekoratív szerepe mellett - segíthet megteremteni a nagyobb tér illúzióját is.

 

 

Hol helyezzük el a tükröket?

 

Bárhol! Egy tükör már önmagában is fényt kelt, elhelyezésénél csak arra figyeljünk oda, hogy megfelelően rögzítse és visszaverje a bejövő fényt. Ha túl kevés a természetes fény, ezt a tükör fölé helyezett lámpákkal ellensúlyozhatjuk. Egy szépen megvilágított tükörrel csodálatos, fényűző hatást érhetünk el!

 

 

 

A nappaliban elhelyezett tükörnek központi szerepe lehet: egy nagyobb méretű, részletgazdag vintage fali tükör éppolyan lenyűgöző lehet, akár egy festmény. A legideálisabb helye az ablakkal szemközti falon van.

 

 

Kifejezetten elegáns megoldást nyújthat az étkezőben felakasztott tükör, amennyiben ezt a helyiség stílusa engedi.

Tehetünk tükröt a folyosóra vagy az előszobába is, itt a dekoráción túl fontos funkcionális szerepe lehet; mielőtt kilépnénk a házból egy utolsó pillantást vetve a tükörbe még ellenőrizhetjük az összképet. Különösen keskeny, félhomályos folyosókon vagy kis előszobákban lehet előnyös, a már említett tér tágító, megvilágító hatása miatt.

 

Kézenfekvő, hogy a fürdőszobába is szükséges egy tükör, s tekintve, hogy a fürdőszobák gyakran a ház legkisebb helyiségei, itt kettős szerepet tölthet be.

Bár a feng shui nem ajánlja, akár a hálószobába is tehetünk tükröt, méretétől és stílusától függően az ágyunk felett vagy mellette is jó helye lehet.

Ez a Francia Antik Ezüst Kinyitható Tükör akár sminkasztalunknak is egyedi kiegészítője lehet!

 

 

 

 

Bár otthonunk stílusa nagyon eltérő lehet, a letisztult, minimáltól a szecessziós jellegű shabby chic-ig, kínálatunkban bármelyikhez találhattok megfelelő darabot a loft tükörtől kezdve az antik fehér rózsa falitükörig.

 

 

Webáruház készítés