Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.11.29 10:35

Terítéken a vintage karácsonyi asztal

A karácsony legszebb pillanatai az ünnepi asztalhoz köthetőek, ezt üljük körül szeretteinkkel, itt tálaljuk fel az ünnepi fogásokat, itt zajlanak le az éjszakába nyúló beszélgetések és vidám koccintások.

 

 

 

 

Lassan elkezdhetjük törni a fejünket, mivel is kápráztassuk el családunkat, rokonainkat, ugyanakkor az ünnepi menü mellett a terítékről sem érdemes elfeledkeznünk.

Egy különleges étkészlet és lenyűgöző dekoráció már önmagában képes megalapozni az egész este hangulatát.

A tökéletes, egyedi karácsonyi hangulat megteremtéséhez az ünnepi étkészlet mellett szükségünk lehet egy kevés fantáziára és kreativitásra is.

A vintage karácsonyi asztal általában letisztult, semmi esetre sem harsány vagy giccsbe hajló, ugyanakkor szemgyönyörködtető és nemes elegancia jellemzi.

Az első lépés természetesen a megfelelő étkészlet kiválasztása.

A téli időszakhoz remekül illik a fehér vagy semleges színek használata, ehhez ajánljuk a Jeanne d' Arc Living vagy Provance hófehér vintage stílusú étkészletét.

 

 

Az ünnepi asztalhoz ünnepi asztalterítő illik. Az abrosz színe mindenképp harmonizáljon az étkészlettel, de ha egyszínű, egyszerű darabor választunk, azt is feldobhatjuk egy-egy asztali futóval, textilszalvétával és szalvétagyűrűvel.

 

 

Amennyiben szép, vintage terítőket keresel, itt érdemes körül nézned!

 

 

 

Ez az ófrancia antik ezüst tálca gyönyörű és hasznos kiegészítő lehet az ünnepi sürgés-forgás, tálalás közepette, és megkönnyíti az esztétikus felszolgálást.

 

Ha inkább maradnánk a fehérnél, akkor ezt a romantikusan csipkézett fehér dekor tálcát ajánljuk figyelmedbe.

 

 

 

Az ételektől roskadozó asztalon méltó helyet foglalhatnak el ezek a gyönyörű vintage üvegpoharak is.

 

 

 

 

Gyertya nélkül szinte elképzelhetetlen egy elegáns karácsonyi asztal; ez a szépen kidolgozott antik gyertyatartó méltán lehet az ünnepi asztal királynője.

 

 

 

Díszítéshez használhatunk zöld fenyő ágacskákat vagy magyalágakat,

Az ünnepi fényekről pedig mécsesek, vagy üvegpohárba rejtett led világítású fényfűzérek gondoskodhatnak.

 

 

 

Webáruház készítés