Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.04.26 13:51

Tavasz az otthonokban

Ragyogóan süt a nap, rügyeznek a fák, bimbóznak a tavasz virágai, mi pedig bent töltjük az idő nagy részét a lakásban. Ez különösen azok számára lehangoló, akik már hetek óta várták az újjáéledő természet zöldjeit és illatát.

 

Szerencsére az otthonunk még megmaradt nekünk, és a lakás minden helyiségébe becsempészhetjük a tavaszt!

 

A zöldről közismert, hogy nyugtatja az idegeket, alkalmazzák kórházi szobák festésekor és igen kedvelt szín a lakberendezésben is. Üdesége és a természet szépségét idéző árnyalatai miatt nagyon népszerű, és a lakás minden helyiségét fel tudja dobni.

 

Világos zöld a hálóba!

A nap első és utolsó perceit a hálószobában töltjük, kiemelten fontos hát, hogy itt a nyugalom öleljen körül. Persze az sem baj, ha friss, vidám színek között ébredünk, ezért a legjobb választás talán a világos zöld, ha ágytakaróról van szó. Nálunk kizárólag puha, pamut külsejű darabokat találsz, amelyek nemcsak szépek, hanem nagyon kényelmesek is. 

 

Mediterrán hangulat a nappaliban

Egy párna és egy dísztárgy szó szerint és annak átvitt értelmében is színt visz az otthonunkba. Az olíva zöld egyszerre merész és konzervatív, ezért azok is kísérletezhetnek vele, akik a zöldek melegebb árnyalatait kedvelik, és nem szívesen tesznek feltűnő színeket a középpontba.  

 

 

 

Sötét árnyalatok a fürdőben

Egy kádfürdő, gyertyafényben az egyik legjobb stresszűző. Érdemes előkészülni az otthoni wellnessre, könyv vagy egy kis egészséges nassolnivaló és persze megnyugtató színű gyertyák is kellenek a tökéletes kikapcsolódáshoz. A mohazöld jól mutat a fürdőben, akár világos, akár sötétebb színekkel rendeztük be.

 

Zöld az asztalon

Az étkezésnek kiemelt szerepe van a karantén napjaiban. A reggeli, ebéd és vacsora közös program, meghatározza a napirendet és örömet ad a bezártság nehéz napjaiban. Azt mindenki tudja, hogy nem mindegy mit eszünk, de az talán kevésbé közismert, hogy az sem mindegy miből. Egy szépen terített asztal, egy étkezés, aminek megadjuk a módját több puszta energia bevitelnél, esemény és élmény. Tegyük hát szebbé, hangulatosabbá ezeket a perceket, például kellemes tea zöld étkészlettel, amiből jobban esik a falat. 

 

A konyha se maradjon ki!

Most a megszokottnál jóval többet sürgölődünk a konyhában, otthon a család, sütünk-fűzünk, új ízekkel kísérletezünk, hisz az étel is egyfajta örömforrás számunka. Könnyebben megy a munka és kellemesebben telik az idő, ha itt is kellemes árnyalatok uralkodnak. Egy praktikus edényfogó, vagy a tálaláshoz is remekül használható alátét, színben hozzá passzoló konyharuhával hangulatosabbá teszi, ezt a praktikus helyiséget is. Webáruház készítés