Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.11 17:40

Terítsünk meg együtt az ősznek!

 

A rohanó hétköznapokban néha szükség van rá, hogy lassítsunk a tempón, kényelmesen hátradőljünk és élvezzük otthonunkat a családunk vagy barátaink társaságában.

 

A Mynte kőporcelán étkészletei a békebeli angol teadélutánok klasszikusan elegáns hangulatát idézik.

Képzeljünk el egy szépen terített asztalt elbűvölő, pasztell árnyalatú teáscsészékkel, süteményes tányérokkal, teáskannával, cukortartóval és tejkiöntővel.

 

 

 

Foglaljunk helyet, kínáljuk fel a teát vagy a kávét, beszélgessünk egy kicsit, és élvezzük a délután meghitt nyugalmát! Ha egyedül vagyunk, vagy csak 10-15 percre szakadhatunk el a munkánktól, akkor is érdemes megadni a módját! A lényeg, hogy legalább egy kis időre, de harmóniába kerüljünk önmagunkkal!

 

Persze ha több időnk van, jöhet a közös sürgés a konyhában!

Az egyre borongósabb őszi napokon mi más csalhatna mosolyt az arcunkra, mint egy kis házi sütemény?!

Emlékszünk még a nagyi süteményeinek ízére?

A szorgos gyerekkezek, a bekapcsolt sütő otthonos melege, és a konyhát belengő vanília édes-zamatos illata ezeket a felejthetetlen pillanatokat idézi vissza!

Ehhez nagy segítséget jelentenek a Mynte meseszép kőporcelán sütőformái, kuglóf formái, pitekészítőformái vagy cup cake formái.

 

 

Latte, english rose, kék búzavirág, zöld tea, fehér, északi kék, francia szürke, eper, tejeskávé, vajkrém.

Vajon a te étkeződben melyik árnyalat mutatna a legjobban?

Ezeket a kiváló minőségű, anyaguknál fogva masszív és hőálló edényeket nyugodtan tehetjük a sütőbe, mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba vagy a mosogatógépbe.

 

 

 

 

A hűvös őszi- téli hónapokban egy tányér forró leves testünket-lelkünket átmelegíti! Ebben a szépen kidolgozott kőporcelán levesestálban ízlésesen szervírozhatjuk a vasárnapi asztalra!

 

A közös, meghitt családi ebédekhez pedig tökéletesen illenek a Mynte formatervezett lapostányérai és levesestányérai.

 

Nézz körül webáruházunkban és varázsold konyhádat még káprázatosabbá!

 

Webáruház készítés