Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.10.15 14:39

Őszi minták a lakberendezésben

Az indiánnyár inspirációi után érdemes kicsit körültekintenünk az ősz formajegyeiben is, ezek ugyanis szintén remekül alkalmazhatóak a lakberendezés során. Persze a nap, a tenger, a virágok egyértelműen a nyárhoz kötődnek, de sok olyan természetes szimbólum van, ami az ősz higgadt melegségét, bársonyos hangulatát költözteti az otthonunkba. Most eláruljuk Neked, hogy melyek ezek és néhány konkrét terméken keresztül meg is mutatjuk, hogy milyen remekül mutatnak!

Levél

A naturalista lakberendezés előszeretettel készít az ősz terméseiből, és a káprázatos alakzatokat és színárnyalatokat felvonultató levelekből dekorációt. Az inspiratív levélminták megjelennek a falakon és a lakástextíliákon, sőt a kiegészítőket is megszínezik, hogy az ember úgy érezze magát otthon, mintha egy színpompás erdőben járna. Mutatunk egy példát, hogy hogyan emelheted be egyszerűen ezt az energetizáló, üdítő mintát az otthonodba.

Termék: Antik Fehér Rózsa/Levelek Koszorú Ajtódísz

A Chic Antique márka által megálmodott ajtódísz már a lakásba lépés előtt harmóniával köszönt, amikor haza érkezel, és békés hangulattal fogadja a hozzád érkező vendégeket. Szolid színeivel és kecsesen formált levélmintáival bármilyen típusú ajtót szebbé varázsol, fém alapanyagának köszönhetően pedig tartós díszítőelem lesz akkor is, ha időről-időre lecseréled egy szezonálisan megfelelő típusra.

Fa

A fa a hazai lakberendezési piac egyik legkézenfekvőbb alapanyaga, az öröklét, az állandóság, ugyanakkor a folyamatos megújulás szimbóluma. Évgyűrűiben, hajlataiban, barázdáiban őrzi előző életének titkait, miközben észrevétlenül tölti be pótolhatatlan helyét az új történetekben, amelyek már otthonunkhoz kötik. Minden fából készült berendezési tárgy, bútor vagy dekoráció egy külön történet.

Termék: Vintage "UNIKA" Tálca

A 45,5 centis Vintage Unikakézzel készített fa tálcák Indiából származnak, és eredetileg a japati készítésére használták, amely chapati néven is ismert. A Chapati egy hagyományos indiai lapos kenyér, amelyet kanálnak használnak és így a tradicionális indiai ételekkel együtt fogyasztják. A fában az anyag természetéből eredő csomók, repedések, kopások is fellelhetőek, amik minden tálcának saját lelket adnak.

Víz

Az ősz a legtöbb folyékony halmazállapotú csapadékot hozó évszak, ami megnyugvást hoz a tikkasztó nyár után szomjazó földeknek és a halk koppanásaival békét teremt a lelkünkben.

Termék - MYNTE " Eper" Süteményes Tányér

A kőporcelán alapanyagú, hat darabos tányérkészlet minden egyes eleme egyedileg megmunkált. A tányér oldalán lévő hullámzó barázdát felidézik a víz lágy ringását, amelynek bódító rezgése nyugtató hatással van a lélekre, tapintása finom és egy borongós őszi napon a benne feltálalt forró leves, vagy főzelék szinte minden érzékszervünket kényezteti. A termék mosógépben mosható és mikróban valamint sütőben is használható.

Webáruház készítés