Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2019.07.24 11:37

Őrizzék meg életed legszebb pillanatait, maradandó VINTAGE emlékek

 

 

Egy VINTAGE menyasszony álmai olyanok, mint maga stílusa. Változatos, különleges, minden trendből a legszebbet kiválasztva, jó ízléssel formált ízlés- és gondolatvilággal rendelkezik, így az esküvői nászajándék esetében sem feltétlen csak a boríték jut az eszébe.

 

 

Ha nagyobb lagzid lesz, akkor természetes, hogy ha van menyasszonytánc, ahol örömmel ropod a rokonokkal, de biztosan lesz olyan vendég is, aki szívesebben ajándékoz meg valami maradandó aprósággal is, mely emlékeztet a Nagy Napra, a pillanatra, amely minden lány álma. Segítsd őket azzal, hogy ötleteket adsz Nekik, hogy minek örülnél, milyen eszközökkel, kiegészítőkkel díszítenéd otthonotokat. Hidd el, ezen tárgyak évek múltán is visszaidézik a mennyegző legszebb pillanatait és az ajándékozó személye így életetek része marad, hiszen otthonotok dísze, vagy praktikus kiegészítője lesz majd ajándéka.

 

Készíts NÁSZAJÁNDÉK LISTÁT! Ennek előnye, hogy látja a násznép, mire vágytok, így garantáltan kizárt a tévedés lehetősége. Vajon milyen ötleteket adj? Íme pár hasznos, romantikus tipp:

 

Ajándékutalvány

 

Négy féle címletben kapható kis kártyánk segítségével rá tudod bízni az ajándékozóra, hogy milyen összeget szán a meglepetésre. Írd fel a nászajándék listára ezt a linket, melyre kattintva könnyedén beszerezheti a megfelelőt, Te pedig boldogan vásárolhatod le a Neked tetsző VINTAGE ajándékra: https://vintagemarcsi.hu/ajandekutalvany

 

Isten hozott!

* "Ahol szeretünk, ott az otthonunk - az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem." Válaszd ezt a csodás gyertyatartót, mely egyben ajtódekoráció is. A gyertya lángja nem csak a téli estéken melegíti majd fel szíved.

https://vintagemarcsi.hu/Francia-Welcome-Feliratu-Gyertyatarto-44-cm

 

 

Képkeretek

A fotók megőrzik a pillanat emlékét, évek múltán is bemutatva az esemény és a helyzet varázsát. Díszítsd a közös otthont életetek nagy pillanatait megidéző képekkel: https://vintagemarcsi.hu/kepkeret

 

 

Az asszony az otthon lelke

Az esküvő után és családalapítás előtt beindulnak a fészekrakó ösztönök. Vágyad, hogy közös életetek helységei maximálisan tükrözzék a VINTAGE érzést. Vedd fel a listádra ezt a linket is: https://vintagemarcsi.hu/butorok_es_kiegeszitoi

 

 

 

Kívánunk sok boldogságot, örömet és vidám pillanatokat!

 

*Az idézet Oliver Wendell Holmes tollból származik.

Webáruház készítés