Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.11.12 17:30

KARÁCSONY A VINTAGE BŰVÖLETÉBEN

Ó, azok a régi, békebeli karácsonyok!

Valószínűleg mindannyiunk fantáziájában él egy idilli karácsonykép; puha, hóborította tájjal, fenyőkkel, magyal ágakkal és helyes angyalokkal, mely legfeljebb megsárgult képeslapokról vagy dédszüleink visszaemlékezéseiből köszön vissza.

A bennünk élő gyermek nem szűnő nosztalgiával vágyik erre az idealizált, mesébe illő karácsonyra, és a vintage tökéletes díszletet képes nyújtani ehhez.

 

A vintage karácsonyi díszek és dekorációs elemek kopottas-antik világa, ezüst és hófehér árnyalatai pont ezeknek a rég letűnt karácsonyoknak a romantikáját álmodják újra.

Az adventi időszak egyik központ eleme a kandalló, hisz amellett, hogy varázslatos légkört és meghitt zugot teremt a család tagjai számára, ideális helyszínt nyújt az adventi díszek elhelyezéséhez is.

 

 

A sötétbe borult, hideg téli estéken a kandalló látványa akkor is lélekmelengető érzés, ha csupán dekorációs elem és sosem ég benne valódi tűz.

A régi idők fenséges hangulatához tartoznak a csodálatos ezüst vagy üveg karácsonyfadíszek, a melegen pislákoló mécsesek, az asztal közepére helyezett antik gyertyatartó, az ünnepi porcelán étkészlet, a fa alatt pedig az elmaradhatatlan hintaló.

 

 

 

Várunk karácsony, idén még tündöklőbb leszel!

Webáruház készítés