Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.15 19:50

HAZAÉRNI JÓ!

Hazaérni jó!

Így dekoráld ősszel otthonod vintage stílusban

 

Ajtódíszek

 

Hazatérni – pláne a munkából ­– mindig örömteli érzés, melyet még vidámabbá tehetünk, ha belépés előtt ajtónkon egy szép kopogtató köszönt bennünket!

 

Az ajtódíszek nem csak az ünnepi időszakok kedvelt dekorációs elemei, hanem évszakonként is feldíszíthetjük vele otthonunkat.

Ezeket elkészíthetjük mi magunk is, hiszen minden évszak kínál hozzávalókat. Az ősz különösen gazdag kincsekben: tobozok, színes bogyók, diófélék - felfűzésüknek csak a fantáziánk szabhat határt.

Ha nincs időd, vagy nem vagy ennyire kreatív, akkor sem kell lemondanod a szép bejáratról!

A zordabb őszi hónapokba is becsempészik a virágokat ezek a csodaszép antik hatású vintage ajtódíszek.

Sőt! Mi már a karácsonyi időszakra is készen állunk fenyő és borostyán alapú koszorúkkal

 

 

Őszi lámpások

 

Természetesen a bejáratot, teraszt vagy erkélyt is feldíszíthetjük az ősz tiszteletére! Ezekbe az elegáns üveg és rusztikus fém lámpásokba nem csak gyertyák kerülhetnek, de akár őszi termések is: dísztökökből, száraz virágokból és falevelekből, bogyós ágakból, mécsesekből és egyéb termésekből gyönyörű kompozíciókat készíthetünk!

 

Így a korán sötétedő őszi estéken már a teraszon is az otthon melege fogadhat minket!

 

 

Kaspók

 

Néhány szép növény és kaspó még a hűvös, esős és borongós napokba is színt és vidámságot vihet! A bejárat vagy tornác egyedülálló díszei lehetnek ezek a hangulatos vintage kaspók is – helyet adva az őszi hónapok virágainak : az őszirózsának, krizantémnak, körömvirágnak és társaiknak.

 

 

Webáruház készítés