Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.11.30 08:00

FEHÉR LESZ-E AZ IDEI KARÁCSONY?

Ha a karácsonyra gondolunk, a fenyőfa mellett a puha pelyhekben szállingózó hó idilli képe jut eszünkbe, pedig a meteorológiai statisztikák szerint a fehér karácsony egyáltalán nem is olyan gyakori Magyarországon.

Az elmúlt száz évben mindössze 20 alkalom volt, amikor az ünnep napjain hóba burkolózott a táj.

Bár az idei előrejelzések még kecsegtetnek némi reménnyel, a klímaváltozásnak köszönhetően a fehér karácsony romantikája egyre inkább visszaszorul a mesék és a fantáziánk világába.

 

Karácsonyi hangulat hó nélkül is

De miért ne lehetne meghitt, csodálatos karácsonyunk havazás nélkül is?

Lássuk, mi kell az ünnepi hangulathoz!

 

1.Tündöklő fények

 

Az ablakokba vagy az asztalra helyezett led gyertyák, karácsonyi fényfűzérek és az antik gyertyatartókban pislákoló fények már önmagukban varázslatossá teszik a hangulatot.

 

 

 

  1. Emlékek és illatok

A finom illatok éppúgy hozzátartoznak a karácsonyhoz, mint a fények. A fahéjas mézeskalács, a narancsba tűzdelt szegfűszeg, a fenyőágak, és az illóolajok visszarepítenek minket gyermekkorunk mesekarácsonyaiba.

 

  1. Fényűző dekorációk

A gondosan összeállított csodaszép vintage dekorációk akkor is megteremtik az ünnepek csillagszórós örömét, ha kint fekete a karácsony éj.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen legyen a karácsonyfa.

Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz, és még nagyszüleik díszeit is a fára akasztják, míg mások pár évente újabb és újabb stílusra és színvilágra vágynak.

Ha te is szeretnél egy-két különleges díszt beújítani vagy pótolni, esetleg idén vintage karácsonyfában gondolkozol, nézz körül kínálatunkban!

 

 

 

Persze a dekoráció nem merülhet ki a karácsonyfadíszekben.

Egy hívogató fenyőkoszorúból készült ajtódísz, egy hintaló a fa alá, vagy egy kedves angyalka az ablakba? Weboldalunkon számtalan karácsonyi dekoráció és akasztható dísz közül válogathatsz!

 

 

  1. Ünnepi étkészlet

Ünnepek alkalmával előkerülnek a nagymama féltve őrzött porcelánjai is! Ha neked nincs ilyen, de szeretnél, akkor nálunk a század első évtizedeit idéző, mesés vintage étkészleteket is megtalálhatod!

 

 

 

https://vintagemarcsi.hu/spl/451503/Jeanne-d039-Arc-Living

Webáruház készítés