Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.10.15 14:38

Ezerszínű indiánnyár a lakberendezésben

Az indián nyár nem véletlenül az egyik legszebb időszaka az évnek, amely a lakberendezőket is megihleti. A tavasz és a nyár intenzív színei után megjelennek a pompás átmenetek, azok a sárgás, barnás, vöröses árnyalatok, amelyek melegséget és otthonosságot sugároznak a lakásban is. Nekünk is van néhány dekorációs ötletünk, hogy az utolsó melengető napsugarakat hogyan becsempészheted be az otthonodba.

https://vintagemarcsi.hu/shop_search.php?search=%22Rust%22

MYNTE Mustársárga Tányér

Az ősz ajándékaként ismert finomságok, mint például a szőlő, a dió vagy éppen a sütőtökös pogácsa tálalásához kiválóan illik a Mynte mustársárga tányérja. A kőporelán alapanyagnak köszönhetően kifejezetten strapabíró konyhai tárgy, nem igényel különleges elbánást, használat után beteheted a mosogatógépbe és bármikor melegíthetsz benne ételt a mikróban vagy akár a sütőben is. Ez a tányérszett garantáltan még íncsiklandozóbbá teszi a vendégváró falatokat.

Vintage UNIKA 6 Fiókos Szekrény - 70 cm.

Az indiánnyár pompás időjárása egy ajándék, amit érdemes a természethez minél közelebb megélni. Kiváló kirándulóidő és lehetőséget teremt arra, hogy a közelgő hűvös és esős napok előtt feltöltekezzünk az erdők és mezők adta harmóniával. A 70 centiméter magas Vintage UNIKA szekrénnyel pedig kicsit be is csempészhetünk ebből a lakásunkba. A fák robusztus, ugyanakkor nyugalmat sugárzó szellemével felruházott szekrény hat fiókjával észrevétlen, ugyanakkor mégis dekoratív tárolási lehetőséget biztosít számunkra. Az indiai újrahasznosított fából készül termék, bontási anyagként került a szakértő designerek kezébe, hogy a fa alapanyag természetes kopásait, repedéseit megőrizve egy teljesen új, mégis régi értékeket magába foglaló termék váljon belőle.

Vintage Pasztell függönyök

A virágok finom lehelete és a szirmok bársonyossága köszön vissza a Vintage világos pasztell függönyökön, amely hangulatával egy lágy szellőben ringó mezőre kalauzolja képzeletünket. A minőségi, 100% pamutból készült függöny a lakás bármelyik helyiségében használható, ahol örömmel látjuk visszaköszönni a lemenő nap fényében bujkáló rózsaszín árnyalatot.Webáruház készítés