Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.04 11:55

Varázslatos őszi otthon - vintage módon

 

 

 

Itt az ideje, hogy a könnyed, gondtalan nyárias színek átadják helyüket a komolyabb és mélyebb olíva zöldnek, őszi zöldnek, terrakottának, okkersárgának, a rozsda és a barna különböző árnyalatainak.

Az őszi erdő színpalettája lenyűgöző látvány, melyet könnyedén megjeleníthetsz otthonodban is!

A bágyadt őszi reggelek ködös-párás színvilágát idézik fel a „vintage őszi köd” és „vintage őszi föld” velúr és lenvászon párnahuzatai  és ágytakarói . Puha, természetes anyaguk tökéletesen illeszkedik a vintage és a provance stílus visszafogott árnyalataihoz és remekül kombinálható az ősz további színeivel, vagy más, élénkebb színekkel is.

 

 

Az őszi erdők meghatározó színe a rozsdavörös vagy rusztikus barna, a vintage kedvenc őszi árnyalata. Ez a szín már önmagában is kellemes meleget áraszt, így éppolyan ideális választás a nappaliba, mint a hálószobába. Nálunk többféle árnyalatban megtalálhatod ágytakaróban , párnahuzatban  és padlópárnában egyaránt.

 

 

A barna szín nyugalmat és biztonságot áraszt, amennyiben a mélyebb árnyalatait kedveled, ezt a csokoládébarna ágytakarót ajánljuk neked.

 

 

Ha élénkebb, energikusabb kiegészítőkre vágysz, az őszi naplementék lángoló színeit idézik a vintage naplemente barackos vagy a mályva párnahuzatai és ágytakarói.

 

 

Ne feledkezzünk meg az étkezőről se!

 

Az étkezőasztalon gyertyákkal kombinálva megjelenhetnek az őszi termésekből készített dekorációk: színes dísztökök, vadgesztenyék, makkok, színes falevelek, tobozok. Ehhez nagyon jó alap lehet ez a természetes len anyagú bézs színű asztalterítő  vagy egy asztali futó bézs színben vagy barna csíkokkal.

Webáruház készítés