Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2018.10.02 14:07

Egy különleges szín egy különleges otthonba!

Petrolkék a lakberendezésben

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy beköszönt az ősz, az üzletek kínálatában máris megjelenik a petrolkék, vagy más néven olajkék; ez a különleges, lenyűgöző szín.

A kék, a zöld és a fekete párosításából született, nehezen megfejthető árnyalat  rokonságban áll a türkizzel, de hiányzik belőle annak játékos bohémsága; a petrolkék ennél jóval mélyebb és komolyabb.

Távolba néző, misztikus-titokzatos szín, a téli éjszakai égbolt vagy a végtelen óceán jut róla eszünkbe.

Persze nem csak a divatban, a lakberendezésben is megállja a helyét, hiszen karakteres, ugyanakkor elegáns és visszafogott; tökéletes választás az őszi-téli hónapok borongós hangulatához.

Könnyedén kombinálható; remekül harmonizál a homok vagy bézs színnel, a barnával, a szürkével, az ezüsttel, a sárgával, vagy az okkersárgával is.

A kék a vágyakozás, a végtelenség és a szabadság szimbóluma, a zöld pedig az életerőé, a termékenységé és az újjászületésé.

De vajon mit hoz ki ebből a petrolkék?

Ha hosszan nézzük, a petrolkéknek nyugtató, pihentető hatása van. Békét, harmóniát, biztonságot és tiszta gondolatokat kölcsönöz az elménknek, így a hálószobádban éppúgy teret kaphat, mint a nappaliban, vagy a fürdőszobában.

Nagyobb felületeken is jól mutat, például a falakon, de erőteljes, sötét tónusa miatt érdemes óvatosan bánni vele. Biztonságosabb, ha csak egy falfelületet választunk számára, például a hálószobában az ágy feje mögött.

Ha neked is tetszik a petrolkék szín, webáruházunk kínálatában megtalálhatod ágytakaróban (https://vintagemarcsi.hu/Vintage-Petrol-Agytakaro), esetleg lenvászon vagy velúr díszpárnákban (https://vintagemarcsi.hu/Vintage-Petrol-Kek-Velur-Parnahuzat) is.

 

 

 

 

Webáruház készítés