Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2019.11.05 21:03

Bekuckózás Vintage Módra

Ahogy odakint nő a hideg és csökken a fény, úgy érzünk egyre erősebb késztetést a bekuckózásra. Az ősz végi, téli hónapok a lecsendesedésről és a befelé fordulásról szólnak, amikor fokozottan vágyunk a nyugalomra, melegségre és békére.

Hazaérve jól esik becsukni magunk mögött az ajtót, kirekesztve a komor, szürke külvilágot, tudván, hogy odabent lélekmelengető, meghitt otthon vár minket.

 

 

Fények

 

A véget nem érő téli esték idején több fénnyel ellensúlyozhatjuk a sötétbe forduló, borongós időt.

Elő a mécsesekkel, a színpompás gyertyákkal, LED gyertyákkal  és fényfűzérekkel! Helyezzük őket az asztalra, az ablakpárkányra, a kád szélére és élvezzük a benti melegséget.

 

 

Textiliák, prémek

 

Testnek és léleknek egyaránt jól esnek a vastagabb szövésű szőnyegek, puha takarók, simogató prémek.

Szeretünk belesüppedni a díszpárnák közé, melyeket nemcsak a kanapén, de a földön is elhelyezhetünk, egy-egy velúr puff társaságában.

A hideg téli hónapokban a krém, a bézs, a bordó, a mályva és az arany színei csábítanak, esetleg a kék a meleg barnával vagy a drappal.

 

 

Étkészlet, tálcák

 

Ilyenkor nem mindig mozdulunk ki szívesen, és akár itt, épp ezért otthonunkban is összehozhatjuk a barátainkat, szeretteinket, finom süteménnyel, meleg itallal vagy illatos forralt borral kínálva őket. Attól függően, hogy hol szeretnénk felszolgálni a finomságokat, választhatunk a különböző vintage tálcák, állványos tálcák vagy zsúrkocsik között! 

A forró csokikat vagy capucchino-kat ebben az elegáns vintage latte csészében, míg a forralt bort a Vintage Mynte fehér bögrében is szervírozhatjuk!

 

 

Fürdőszoba

 

Az esős, nyirkos időben egy fárasztó nap után jól megérdemelt kényeztetés lehet elmerülni egy kád forró habos vízben. A hangulat és a tökéletes relaxáció érdekében ide is tehetünk mécseseket, illatgyertyákat. Ha pedig sok időt töltünk a fürdőszobában érdemes szétnézni vintage fürdőszobai termékeink között, hogy méltó helyet találjunk a színes fürdőgolyók és kézműves szappanok számára.

 

Webáruház készítés