Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.07.21 15:29

A hangulatos vendégségben olyan, mint otthon

A tálalásnak és a felszolgálásnak szinte minden kultúrában hagyománya van.  Az Indiaiak különleges tisztelettel és odaadással fogadják vendégeiket legyen szó étkezésről, italozásról vagy csak egy közösen eltöltött délutánról a nappaliban. A céljuk az, hogy a házukba érkező embert olyan meghittséggel és szeretettel vegyék körül, mintha az illető a saját otthonában lenne. Ennek a bensőséges hangulatnak a megteremtésében nyújtanak segítséget az alábbi termékeink:

Vintage UNIKA Fém Sütőtálca

A 42 centi átmérőjű Vintage UNIKA fém sütőtálcákat eredetileg indiai pékségekben használták, majd az Ib Laursen márka designtermékeként kezdtek új életet, de a funkciójuk továbbra is a régi; méltó módon szervírozni a házigazda által kínált finomságokat a vendégek számára. Ezeknek az indiai sütőtálcáknak a méretében némi eltérés lehetséges és az előző életükből származó jeleik, mélyedéseik minden egyes darabot egyedivé varázsolnak.

Vintage UNIKA Fa Szortírozó Tálca

Apróbb konyhai dolgok, vagy akár piperekellékek szétválogatására és tárolására kifejezetten ajánljuk a 75 centiméteres Vintage UNIKA szortírozó tálcát, amely indiai újrahasznosított fából készült. Őshazájában is válogatásra alkalmazták, a változatos rekeszelhelyezések és méretek rusztikussága mellett a fa természetéből fakadó repedések és hasadások is különleges többlettartalommal ruházzák fel ezt a praktikus, ugyanakkor dekoratív lakáselemet.

Vintage UNIKA Kő Gyertyatartó

Romantikus vagy meghitt étkezések, pihentető, kényeztető fürdők vagy éppen kandalló előtti olvasgatások kötelező eleme a gyertyafény. Ezekkel az Indiában gyártott kő gyertyatartókkal nem csak a megvilágítást teheti hangulatossá, hanem a tárgy egyedi formái és mintázata is hozzájárul ahhoz, hogy ezek a pillanatok kiragadjanak bennünket a szürke hétköznapok fogságából.


Vintage UNIKA Juta Zsinór Fa orsón Fém Ollóval

Nagymamáink varrószobájának bársonyos hangulatát idézhetjük fel, ha a Vintage UNIKA ezen szettjét használjuk fel dekorációs elemként a lakásunkban. A fa orsóra feltekert jutazsinór mellé egy archaikus fém olló is került. Elég csak egy pillantást vetni a kollekcióra és máris egy időutazás részeseivé válunk.

Vintage UNIKA "Dekorációs Deszka"


Szinte korlátlan azoknak a funkcióknak a száma, ahogyan egy deszkát a lakásban fel tudunk használni. A tárolástól kezdve, a szervírozáson át egészen a díszítésig a Vintage UNIKA dekorációs deszka egymagában képen valamennyi szerepben helytállni, miközben túlmutatva az élettelen tárgyak jellegén, újrahasznosított formájában hirdeti az örök megújulás és a környezettudatosság fontosságát. Az Indiából származó táblák mindegyike teljes mértékében újonnan faragott kézműves termék, éppen ezért méretükben lehetnek eltérések. A fa alapanyag természetéből adódóan csomók, repedések és kopások is megjelenhetnek a felületen, amitől még különlegesebbé válik mindegy elem.

UNIKA "Fűszeres" Fa Tárolódoboz (35cm - 40cm)

Ha szeretjük ötvözni a praktikumot, a szépséget és a természetességet, akkor az UNIKA Fűszeres tárolódobozzal ezt most a konyhánkban is megtehetjük. Az Indiában újrahasznosított fából készült tárgyak 35 és 40 centiméretes méretben is kaphatóak és az általunk használt fűszerek mellett az alapanyagul szolgáló fatípusok változatossága garantálja, hogy minden egyes darabnak saját lelke lesz.

Webáruház készítés