Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2019.04.11 11:31

A hamisítatlan vidéki otthon bája

A farmhouse, azaz a vidéki (falusi) stílus a régi időkről mesél, komoly hitelességgel, miközben összeköt a múltunkkal, hagyományainkkal.

 

 

Az egykori parasztházak romantikája egy nyugodt sziget csúcstechnológiával ellátott, zaklatott életünkben, ahol egy kicsit megpihenhetünk.

Vágyakozás egy letűnt, egyszerűbb élet után, ahol még szoros harmóniában éltünk a természettel és gyökereinkkel.

A farmhouse stílusú lakberendezés a déd-és nagyszüleink korát idéző antik régiségeket kelti új életre, miközben egy meleg, szeretnivaló otthont eredményez.

Az egyszerű vonalvezetésű, öreg, kopott bútorok, a rozsdás bádogtárgyak a modern városi környezetben is izgalmasnak tűnnek, de fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a régi és új tárgyak között.

 

A vidéki stílusú lakberendezés rendkívül természetes és letisztult, így mind színvilágában mind alapanyagaiban vagy formáiban a természetközeliséget, a natúrt, az egyszerűséget és nyugodt harmóniát keresi.

 

A farmhouse elsősorban az olyan organikus anyagú tárgyakra épül, mint a pamut, len, kender, tömörfa, gyapjú, vessző, öntöttvas, kő, réz, cink, bádog stb.

Színeiben pedig a natúr, fehér, a szürke, barna, bézs, zöld árnyalatai uralják a teret.

 

A falusi stílus kedvelt eleme a cink, mely mind lakásunkban, mind a kertünkben, egyedi, rusztikus dekorációkat eredményezhet.

A kertben elhelyezett hiteles vintage régiségek, francia antik cink kaspók (https://vintagemarcsi.hu/Francia-Cink-Kaspo-36-cm), virágtartók

 

 

 

(https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Francia-Viragtarto-2-Darabos-Szett-23-c) vagy

 

 

 

 

locsolókannák (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Locsolokanna) autentikus tanyasi hangulatot árasztanak.

 

 

A mini lápmásokkal (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Mini-Lampas-15-cm) és

 

 

gyertyatartókkal (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Sziv-Gyertyatarto)

 

 

 

vagy francia lápásokkal (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Francia-Lampas) díszíthetjük az ablakpárkányt, vagy elhelyezhetjük őket a teraszon is.

 

 

 

 

 

Belépve a házba, szinte minden használati tárgyat megtalálhatunk antik cinkből (https://vintagemarcsi.hu/shop_search.php?search=cink), a zsúrkocsitól (https://vintagemarcsi.hu/Vintage-Szen-Zsurkocsi-Antik-Cint-Talcaval-es-Fa-P)

 

 

a szappantartóig (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Akaszthato-Szappantarto), melyekkel dédszüleiknek is dolguk akadt.

 

 

 

A vidéki légkörről mesélhet az antik cink tároló (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Tarolo-18-cm),

 

 

a tálcák (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-2-Darabos-Talca-Szett-385-cm)

 

 

 

 

vagy az irattartó tárolók (https://vintagemarcsi.hu/Antik-Cink-Irattarto-Tarolo-2-Darabos-Szett).

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés