Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.07.26 11:04

A fában rejlő univerzális értékek

A fában rejlő univerzális értékek reprezentálásának egyik legelegánsabb formáját választotta az Ib Lauren márka, amikor az újrahasznosítás, a környezettudatosság és a modern design jegyében megalkotta nálunk is kapható lakberendezési termékeit. Az alábbiakban ezekből szemezgettünk néhány alapdarabot.

Vintage "UNIKA" Összecsukható Asztal

Az Indiai piac nyüzsgő lüktetését és praktikumát ötvözi ez az újrahasznosított fából és fémelemekből készült összecsukható asztal, amely egzotikus, ugyanakkor helytakarékos tálalási megoldást kínál a kisebb háztartásokban is. A mobil asztalelemeknek köszönhetően hangulatos terítékű étkezést szervezhetünk a teraszon, az erkélyen, vagy a lakás kisebb helyiségeiben is. Az Ib Laursen márka által újjá álmodott tálalóasztal eredeti verzióját az indiai piacokon használják, ahol - a fűszerektől kezdve a textileken át, egészen az ízletes fogásokig – bármit szívesen kínálnak rajta. Az újrahasznosított fa alapanyag, valamint a kézi megformálás minden egyes darabnak egyedi külsőt, olykor antik-kopottas hatással kölcsönöz.

Vintage "UNIKA" Pad

A Vintage „UNIKA” összecsukható asztal mellé (https://vintagemarcsi.hu/Vintage-UNIQUE-Asztal-200-cm) kiválóan harmonizál a 2 méter hosszú Vintage UNIKA pad. Természetesen ez a modell is ötvözi a modern lakberendezési irányelvek és a hagyományokra épülő bútorgyártás kívánalmait, hiszen újrahasznosított fa alapanyaga régi, indiai teherautók platójából származik, amelyet szakértő kezek formáltak ülőalkalmatossággá.

https://vintagemarcsi.hu/Vintage-UNIQUE-Pad-200-cmVintage "UNIKA" 3 Fakkos Tároló

Napjainkban olyan jelszavai, mint az azonnali elérhetőség a homedesign világában is visszaköszönnek, éppen ezért a fiókok rejtelmes mélye helyett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nyitott tárolási formák. Ékszerek, kozmetikumok, dísznövények, technikai eszközök...szinte végtelen a sora azoknak a tárgyaknak, amelyeket a Vintage UNIKA három fakkos tárolójában diszkréten, ugyanakkor mégis dekoratívan őrizhetünk. A 31 centis dobozt eredetileg Indiában használták a kézileg formált téglák előállítására, ebből adódóan minden egyes darab fafajtája, kora és mintázata unikális és megismételhetetlen.

Vintage "UNIKA" Tálca

A 45,5 centis Vintage Unika kézzel készített fa tálcák Indiából származnak, és eredetileg a japati készítésére használták, amely chapati néven is ismert. A Chapati egy hagyományos indiai lapos kenyér, amelyet kanálnak használnak és így a tradicionális indiai ételekkel együtt fogyasztják. A fában az anyag természetéből eredő csomók, repedések, kopások is fellelhetőek, amik minden tálcának saját lelket adnak.

UNIKA Fa Tálca

A 35,5 centis Unika fa tálca természetes, harmonikus hangulatával a vendégvárás örömének szinonimája. Ezeket a fadobozokat Indiában újrahasznosított fából gyártják, sokat közülük például bontási anyagból mentenek ki, hogy új külsőt kapva a világ egy másik pontján képviseljék a megújulás és a tradíció termékeny nászát. A fém tartók egyedi és különleges megjelenést kölcsönöznek a dobozoknak, melyek mintázata a fa típusának, a repedéseknek és a színkülönbségeknek köszönhetően szintén utánozhatatlan.Webáruház készítés