Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2022.06.19 09:26

Vintage otthonod nélkülözhetetlen kiegészítői a natúr szőnyegek

A szőnyegek otthonunk elengedhetetlen elemei és alapfunkcióján túl még számos más feladatot is ellátnak. Elválasztja vagy éppen ellenkezőleg, összeköti az egyes helyiségeket, kapcsolatot teremt különböző bútorok között. Fontos szerepük van a hő- és hangszigetelésben, a lakás díszítésében, sőt tagolásában is. Egy szép szőnyeg nélkül otthonunk kopár és befejezetlen hatást keltene.

A Chic Antique gyönyörű natúr juta, tengerifű és rusztikus pamut szőnyegei pompásan illenek egy bájos vintage otthonba, melegséget és barátságos hangulatot csempészve bele.

 

Egy elbűvölő vintage szőnyeggel a terekkel tudsz játszani

Otthonunk különböző tereinek funkcióit szépen el tudjuk választani egy szőnyeg segítségével. Ha egybenyitott a nappali, az étkező és a konyha, akkor egy mutatós szőnyeggel tagolhatod funkció szerint a helyiséget. Emellett a különböző méretű, stílusú és mintájú szőnyegekkel növelhetjük vagy éppen csökkenthetjük a térérzetet. A nagy mintájú, sötét színű szőnyegek optikailag kisebbítik a szobát, míg az apró mintájú, világos szőnyegek növelik.

 

 

Vintage Krém Anyagában Mintás Szőnyeg - 150*70 cm.

 

Vintage Krém Anyagában Mintás Szőnyeg - 90*60 cm.

 

Antik Mokka Francia Rusztikus Szőnyeg 150 cm * 75 cm.

 

Antik Mokka Francia Rusztikus Szőnyeg 180*120 cm.

 

Vintage Fekete-Natúr Juta "Floral" Szőnyeg - 120 cm.

 

Vintage Fekete-Natúr Juta "Floral" Szőnyeg - 160 cm.

 

 

Egy vintage szőnyeg nemcsak szemrevaló, hanem biztonságot is nyújt

Egy szőnyeg biztonságot nyújt a hideg padló, a kisebb esések és elcsúszások ellen. Emellett szigetel, melegebben tartja otthonunkat és csökkentheti a zajt. Az egyik leggyakrabban használt anyag a pamut, amelynek nagy előnye, hogy könnyen mosható. Viszont ha strapabíró, könnyen kezelhető szőnyeget szeretnénk választani, akkor természetes anyagból készült – tengerifű, kókusz, juta – darabokat keressünk.

 

 

Vintage Natúr Tengerifű Szőnyeg - 90*60 cm.

 

Vintage Natúr Tengerifű Szőnyeg - 90 cm.

 

Természetes szőnyegek egy egészségesebb életért

Egy természetes szőnyeg gyártásakor nem használnak vegyszereket, igy később az anyagból nem szabadulhat fel semmilyen káros anyag. Portaszítóak, így tisztításuk egyszerűbb, emellett antiallergének, mivel a poratkák sem telepszenek meg bennük. Valamit képesek arra, hogy a helyiség páratartalmát egyenletes szinten tartsák.

 

Vintage Natúr Fonott Tengerifű Szőnyeg - 104 cm.

 

Vintage Natúr Tengerifű Szőnyeg - 120 cm.

 

Vintage Natúr Tengerifű Szőnyeg - 150 cm.

 

Egy meseszép vintage natúr vagy mintás szőnyeg alapvetően meghatározza otthonod stílusát, meleg hangulatot és színt vihetsz vele életteredbe.
Látogass el webshopunkba és válogass magával ragadó vintage natúr szőnyegeink közül, hogy otthonod barátságos hangulatot árasszon.

 

 

A Chic Antique teljes katalógusát az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

https://catalogue.chicantique.dk/eureng/ss22/

Webáruház készítés