Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.12.10 14:49

Vintage Karácsony: csempésszük be a természetet otthonunkba

A Karácsony talán legmeghatározóbb eleme maga a fenyőfa. Egy gyönyörűen, saját ízlésünk szerint, együtt feldíszített karácsonyfa szimbolizálja legjobban az ünnep szellemiségét: a meghittséget, a szeretetet, a hitet, a családot. Abban már eltérnek a vélemények, hogy igazi fenyőt állítsunk vagy vegyünk egy műfenyőt. Mindkettő lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai is. A műfenyőt évekig tudjuk használni, nem koszol és nemcsak a formáját és a méretét tudjuk kiválasztani, de a színét is. Viszont tegyük a szívünkre a kezünket, hogy az elhullajtott tűlevelek és a talpba faragás bosszúságai ellenére nincs ahhoz fogható, mint mikor a család által kiválasztott fenyő illata betölti otthonunkat, ezzel igazi karácsonyi hangulatot teremtve. Ezzel beengedünk egy csepp természetességet a Karácsonyunkba és egy olyan miliőt teremt, ami műfenyővel utánozhatatlan.

Bármelyiket is választod, gyönyörű örökzöld fádat és az otthonodat még színpompásabbá teheted a vintage stílus meleg csokoládébarna és természetes színeivel, mint a len, a homok és a borostyán.

Válogass az új, prémium minőségű IB Laursen és Chic Antique karácsonyi vintage kincseink közül.

 

 

 

 

Meseszép vintage karácsonyfa a természet színeivel

Ha a természet színeivel dekoráljuk karácsonyfánkat, akkor bátran válasszuk a meleg csokoládébarna, karamell, borostyán árnyalatokat és megbolondíthatjuk egy csipet zöld ékesítéssel is. Akaszthatunk fánkra csillogó üveg vagy kődarabos díszt, de a velúrból készült díszek is feldobhatják örökzöldünket.Vintage Csokoládé "Kődarabos" Akasztható Gömb - 6,5 cm

Vintage Csokoládé "Kődarabos" Akasztható Csepp - 7,4 cm

Vintage Csokoládé "Kődarabos" Akasztható Lapos Kör - 7 cm

Vintage Csokoládé "Kődarabos" Akasztható Gömb - 8 db egy csomagban

Vintage Csokoládé Toboz Akasztható Dísz - 5,5 cm

Vintage "Csokoládé" Virág Akasztható Dísz - 6 cm

Vintage Borostyán "Kődarabos" Akasztható Gömb - 5,8 cm

Vintage Borostyán Akasztható Gömb - 5 cm

Vintage Borostyán Akasztható Szív - 5 cm

Vintage Olivazöld Akasztható Gömb - 5 cm

Vintage Mohazöld "Kődarabos" Akasztható Gömb - 6,5 cm

Vintage "Zöld Tea" Velúr Csillag - 14 cmVintage karácsony a fán túl

A karácsony varázslatos hangulatát nem csak a fánkkal tudjuk megalkotni. Nincs jobb, mikor Szenteste körbe üljük a karácsonyfát kényelmes vintage párnákon és elkezdjük izgalommal bontogatni az ajándékokat. Majd forró kakaóval a kezünkben bekuckózhatunk a kanapéra, a jó meleg pléd alá és élvezhetjük a kellemes beszélgetések örömét.

 

Vintage "Karamell" Lenvászon Párnahuzat - 50*50 cm

Vintage "Karamell" Velúr Párnahuzat - 52*52 cm

Vintage Krém/Korallhomok Pléd - 160*130 cm

Vintage Homok Padlópárna

Vintage Zsályazöld PadlópárnaVintage textil anyagok, nemcsak a konyhába

Az ünnephangulatát csempésszük be ebédlőnkbe is. Nem csak eszközökben gondolkozhatsz textilek tekintetében, hanem dekorációs céllal is felhasználhatod: ajándék csomagolás, lakás dekoráció. Ennek csak a fantáziád szab határokat.

 

Vintage "Karamell" Gyertyatartó - 8,5 cm

Vintage Pamut "Homok" Asztalterítő - 250*140 cm

Vintage Homok Textilszalvéta

Vintage "MYNTE" Homok Konyhai Textil - 60*40 cm

Vintage "Világos Csokoládé" Konyharuha - 70*50 cm

Vintage "Stillenat" Juta Zsák - 115 cmHa tetszettek ötleteink, de nem magadat, hanem szeretteidet szeretnéd meglepni gyönyörű vintage stílusú dekorációkkal, lakberendezési tárgyakkal, eszközökkel, akkor válaszd Ajándékkártyánkat, amely négyféle címletben elérhető.

Webáruház készítés