Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2022.07.18 11:32

UNIKA – újrahasznosított vintage csodák Földünk megóvásáért

Manapság sajnos olyan világban élünk, ahol a környezettudatosság és az újrahasznosítás még soha nem volt fontosabb. A tömegcikkek szinte elárasztják a világot, mindenki gyorsan szeretne magának új terméket. Viszont ez hosszútávon nem fenntartható a Földünk szempontjából. Ennek a helyzetnek egyik hasznos megoldása a már meglévő termékek - akár fogyasztási, akár lakberendezési – újra felhasználása. A dán vintage lakberendezés egyik ikonikus márkája, az Ib Laursen is emellett tette le a voksát, amikor bevezette az UNIKA kollekcióját.

Az UNIKA kollekció magában hordozza a környezetvédelem mellett az egyediséget is. Hogy miért olyan egyediek ezek a termékek, megtudhatod blogunkból.

 

Régi fából megújult vintage bútorok

A vintage UNIKA termékek mindegyike a távoli Indiából származó faanyagokból készülnek, amelyek a régi épületek, paloták bontásából kerülnek vissza a kereskedelembe. Ahelyett, hogy elégetnék őket, egyedülálló újrahasznosított háztartási és lakberendezési termékek születnek belőlük. Így akár nagyon régi alapanyagú vintage bútorral vagy egyéb lakberendezési tárggyal is büszkélkedhetsz.Vintage "UNIKA" Pad - 200 cm.

Vintage " UNIKA" Összecsukható Asztal - 200 cm

Vintage "UNIKA" Összecsukható Asztal - 150 cm.

UNIKA Ebédlőasztal - 140 cm.

UNIKA Összecsukható Asztal Fa Asztallappal és Fém Kerettel - 180 cm.

UNIKA Összecsukható Fa Asztal - 175 cm

Vintage "UNIKA" Asztal - 99 cm.

Vintage " UNIKA" Pad

Vintage Fa Konzolasztal Cink Asztalappal - 160 cm.

UNIKA Régi Francia Pult - 200 cm

UNIKA Kerek Asztal - 80 cm.

Vintage "UNIKA" Kávézó Asztal - 120 cm.

UNIKA Fa Konzolasztal - 120 cm.

Vintage UNIKA Ülőpad - 120 cm.

Vintage UNIKA Ülőpad - 90 cm.

Vintage UNIKA Szék - 45 cm.Teljesen egyedi vintage bútorok

Az UNIKA bútorok különlegessége nemcsak az alapanyagukból ered. Minden egyes terméket egyedileg, kézműves munkával készítenek el, ezért méretük, formájuk és még az egyes termékek faanyaga is eltér. Egyesek közülük megőrzik eredeti formájukat és funkciójukat, míg mások újra értelmezve, új szerepre várnak otthonodban. Emellett az idő könyörtelen múlását jelző megannyi csomó, kopás, repedés, lyuk nyomát is őrzik. Sőt találkozhatsz olyan darabokkal is, amelyeken szögek, esetleg kapocs található. Ezek a sajátos szépségjegyek mind nagyon mutatóssá és exkluzívvá teszik vintage bútorodat.


UNIKA Fiókos Szekrény - 71 cm

Vintage UNIKA 6 Fiókos Szekrény - 70 cm.

Vintage UNIKA 4 Fiókos Szekrény - 51 cm.

UNIKA 3 Fiókos Asztali Tároló - 30 cm.

UNIKA 2 Fiókos Asztali Tároló - 30 cm.

Vintage UNIKA Faliszekrény Üvegajtóval - 60 cm.

UNIKA "Meat safe" Szekrényke

Vintage UNIKA Éjjeli Szekrény

UNIKA 4 Fiókos Konzolasztal - 110 cm.

UNIKA Íróasztal - 100 cm.

UNIKA Fa Polc - 70 cm.

UNIKA 3 Polcos Fali Tároló - 70 cm.

UNIKA 24 Fakkos Fa Polcrendszer - 164 cm.

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet ez iránt a valóban páratlan vintage remekművek iránt. Minden egyed darab egy lenyomat a múltból és mindegyiknek megvan a maga sajátos varázsa és titkos története, melyet Neked is elmesél, ha figyelsz rá.
Látogass el webshopunkba, ahol megcsodálhatod ezeket a kivételes bútorokat! Emellett további csodás vintage kincsekre is bukkanhatsz!

Webáruház készítés