Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.12.15 15:19

Régi idők karácsonyi hangulata vintage lakásdekorációval

Vasárnap lobban fel az utolsó gyertya adventi koszorúnkon, jelezve, hogy hamarosan elérkezik a várva várt ünnep. Az ünnep, amelynek hagyománya a régmúltba nyúlik vissza és megannyi szép tradíció kapcsolódik hozzá. Kezdve a karácsonyfaállítástól, a meghitt családi együttléteken át az ajándékozásig. Ilyenkor nemcsak a karácsonyfánkat öltöztethetjük fel ragyogó, csillogó díszekkel, hanem örökzöldünk környékét is. Sőt, otthonunk több zugában is elrejthetünk meglepetésként kisebb-nagyobb karácsonyi dekorációkat, melyeket a gyerekek örömmel kutathatnak fel. Régi fényképeket nézegetve az ember szeme megakad a gyönyörűen feldíszített fák mellett más olyan elemeken is, amelyek melegséget és a gyermekkor gondtalanságát árasztva megmosolyogtatnak bennünket, talán visszarepítve a saját karácsonyunk emlékképei közé.

Mostani blogbejegyzésünkben szebbnél szebb vintage dekorációs elem közül válogathatsz és pár egyéb felhasználási tippet is adunk.

 

 

 

Karácsonyfánk alja se maradjon üres

Ha karácsonyfádat egy egyszerű talpba állítod fel, vagy szeretnéd kitölteni a fa alján lévő üres teret, akkor ezeket a csodás vintage dekorációkat neked találták ki. Ezektől a díszektől a tér tisztább és rendezettebb hatást kelt majd.

Otthonunk több pontján pedig elhelyezhetünk nagyobb vintage díszeket, így a meseszép karácsonyi hangulat az egész házat bejárja és a gyerekek izgatottan fedezhetik fel őket.

 

Vintage Szürke Karácsonyfát Szállító Autó - 14,5 cm

Antik Ezüst "Toulon" Karácsonyfa - 20 cm

Vintage Fa Szarvas - 14 cm

Vintage Ezüst Hintaló - 13 cm

Vintage Zöld Karácsonyi Zenekar - 3 Darabos Szett

Antik Ezüst Angyal Hárfával - 11 cm

Antik Fém "Stillenat" Karácsonyfa - 17 cm

Antik Arany Karácsonyfa - 26 cm

Antik Krém Fém Karácsonyfa - 100 cm

Vintage Zöld Álló Katona - 27 cm

Vintage Krém Lovacska Csillámos Nyereggel, Velúr Alappal - 29 cm

Antik Cink "Stillenat" Karácsonyfa - 22,5 cm

Antik Fehér Karácsonyi Ló - 23 cmMutassuk meg a karácsonyi hangulatot a világnak is

Pár évtizeddel ezelőtt még nagyon elvétve találkozhattunk ablak dekorációkkal, amelyek jelezték az arra járóknak, hogy itt bizony nagyon várják a karácsonyt. Manapság már rengeteg féle dísszel találkozhatunk, amit kitehetünk a saját ablakunkba, öltöztesd fel Te is gyönyörű vintage dekorációinkkal őket.

 

Antik Fém "Csillám" Karácsonyfa - 33 cm

Antik Ezüst Angyal Hárfával - 11 cm

Vintage Cink Karácsonyfa Gyertyatartó - 43 cm

Antik Latte Angyal - 30,5 cm

Antik Ezüst Angyal Csillaggal- 15 cmCsodaszép vintage dekorációk ajándékba

A karácsony egyik legszebb szokása az ajándékozás. Lepd meg szeretteidet ezekkel a magukkal ragadó díszítésekkel, amelyekben örömüket lelhetik kicsik és nagyok egyaránt.

 

Vintage "Christmas Express" Fém Tábla - 20 cm

Vintage "Stillenat" Kézzel Készített Őr - 10 cm

Karácsonyi Királyok Háza - 7 Darab Figurával - 29 cm

Vintage Arany Lovacska - 26 cm

Vintage 2 Darabos Fiú/Lány Manó Szett Talpon

Antik Mokka Hintaló Arany Nyereggel - 23 cmHa tetszettek ötleteink, de nem magadat, hanem szeretteidet szeretnéd meglepni gyönyörű vintage stílusú dekorációkkal, lakberendezési tárgyakkal, eszközökkel, akkor válaszd Ajándékkártyánkat, amely négyféle címletben elérhető.

Webáruház készítés