Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2020.10.31 21:03

Halloweeni formák és színek a lakásban

Miről is szól pontosan a Halloween? Annak ellenére, hogy angolszász hagyomány, ősi kelta ünnep, mára már a mi őszi napjainkat is bearanyozza a Halloween fuvallata. Az ünnep nem esik egybe nálunk sem a halottak napjával (november 2.), sem a mindenszentekkel (november 1.). Az Írországban és Skóciában élő törzsek október 31-én ünnepelték a Samhain-t, a nyár végét, az új év kezdetét. Ekkor Hódolatukat fejezték ki a Napisten és a Holtak Ura előtt.

 

Hogyan csempészhetjük be a Halloween hangulatát otthonunkba?

A hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és holtak világa között. Az eltávozott lelkek megpróbálnak visszatérni a világba, ezért a kelták tábortüzek gyújtásával védekeztek. Otthonukat sötétségbe öltöztették és szellemnek öltözve parádéztak az utcákon.

A Halloween színei leggyakrabban a fekete és a narancssárga, vörös, bordó, rozsda. Mit fejeznek ki ezek az árnyalatok? A halál, elmúlás és az élet színeinek harmóniáját adják. Emlékeztetnek bennünket az élet folyamatos körforgására, szépségére és a megújulásra.Feketébe öltöztetett elegancia

A fekete a halál és a sötétség színe, mely a hazajáró lelkek és az elmúlás árnyalata. Minták is kötődnek hozzá, mint a fekete macska, denevér, pók vagy az üst. Ha nem szeretnénk giccsbe, gyermeteg díszekbe hajló Halloweeni dekorációt, hanem a vintage lágy melankóliája felől fognánk meg az ünnep szépségét, akkor válasszunk a következő termékek közül.

 

A fekete és az industrial stílus játékossága, noirba hajló jellege a hitchcocki filmek világát is felidézheti bennünk. Lopjuk be a fényt a sötétségbe a fekete antik öntöttvas gyertyatartón keresztül, mely egyedülállóan hátborzongató hatást kelt. Az antik fekete pohártartó és az antik fekete asztali lámpa varázslatos hangulatot teremt nappalinkban.

 

 

Termékek:

Antik Fekete Öntöttvas "Pearl" Gyertyatartó - 9 cm.

Antik Fekete Pohártartó - 54 cm.

Antik Fekete Asztali Ipari Lámpa - 53 cm.A rust a rozsda életteli színe

A rust a föld-inspirálta őszi levelek vöröses-barnás emblémája. A fekete tökéletes kontrasztját adja ez a meleg szín, mely a tűz melegségét hordozza az éjszaka sötétségével szemben. A rozsdaszín melegséget és pozitívumot sugároz. Ez az életteli szín visszatér az őszi falevelek, dísztökök mintáiban is. Az ősz és a Halloween tökéletes megtestesítője az erőteljesebb narancssárga mellett.

Termékek:

Vintage "Rust" Ágytakaró - 130*180 cm.

Vintage Velúr "Rust" Párnahuzat - 52*52 cm.

A puha vintage rust ágytakaró az megújulás színével dobja fel otthonunkat. A pamut tapintása a hűvös őszi estéken megnyugtató melegséget áraszt. Kiegészíthetjük a tökéletes összhatás érdekében vintage velúr díszpárnákkal, melyek játékossága melegséget, biztonságot áraszt.A vintage kiegészítők közelebb hozzák a Halloween életérzést

Egy-egy kiegészítő megválasztásával apró tárgyak helyett varázslatos történeteket kapunk. Ha figyelünk a tárgyak formájára, színére és rezdüléseire, örömöt csempésznek szürke hétköznapjainkba, és még az ősi kelta hagyomány is elevenebben él majd bennünk. Kutasson a vintage kincsek között! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon! Keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Vintagemarcsi

https://vintagemarcsi.hu/

info@vintagemarcsi.hu

+36305252289

Webáruház készítés