Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, azonnal az Öné lesz egy 10% kedvezményre jogosító kupon, amit bármelyik teljes áru termékünk vásárlásakor felhasználhat.

KATALÓGUSAINK!

 

 

 

 

 

Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
BLOG
2021.03.11 21:27

A natúr vintage konyha nyomában

A konyha egy varázslatos hely, mely nem csupán a sütés-főzés színhelye, hanem a családi közös együttlét, az emlékek, az ízek és illatok helyszíne is. A család és a barátok az összejövetelek alkalmával is gyakran gyűlnek össze a konyhában, a családi tűzhely mellett. Dédszüleink konyhájában a natúr kiegészítők domináltak, melyek most is kellemes emlékeket ébresztenek bennünk. Mostani blogbejegyzésünkben mi is a natúr vintage kiegészítőket részesítettük előnyben, melyek megsúgják történetüket, ha engedjük nekik.

 

Akácfa csodák konyhánkban

Milyen fa az akácfa? Észak-Mexikóban őshonos, Magyarországon a 18. században kezdték telepíteni a futóhomok megkötésére. Az európai akácosok fele Magyarországon található. Fája kemény, ezért szerszámfának régóta használatos. Tökéletes kiegészítő termékek készíthetők belőle, melyek gyönyörűek és időtállók.

 

Vintage Akácfa 3 Fakkos Kínáló - 30 cm.

Vintage Akácfa 4 Darabos Vágódeszka Szett - 14 cm.

Vintage Akácfa 3 Darabos Adagolókanál - 13 cm.

Vintage Akácfa Citromfacsaró - 14 cm.

Vintage Akácfa Adagolókanál - 17 cm.

Vintage Akácfa Markolatú Sörnyitó - 14 cm.

Milyen akácfa csodákat ajánlunk konyhájába? Az 3 fakkos kínáló tökéletes ropogtatnivalók, vagy kisebb harapnivalók felszolgálására. A 4 darabos vágódeszka szett nem hiányozhat egy háziasszony konyhájából sem! Főleg, ha egészségtudatosak vagyunk! A műanyag deszkák használata során rengeteg műanyag forgács keletkezik! Arról nem is beszélve, hogy néhány használat után már rájuk sem lehet ismerni! Már dédszüleink is fa vágódeszkákat használtak, legyünk hűek a hagyományokhoz mi is! A 3 darabos adagolókanál készlet nagyon praktikus akár cukor, só vagy nassolnivaló kiporciózására. Az akácfa citromfacsaróval pedig igazán egyszerűen nyerhetjük ki a citrus levét. És nem mindenki rendelkezik fa citromfacsaróval! Lepjük meg férjünket, párunkat egy akácfa markolatú sörnyitóval, mely gyönyörű darab, és jó szolgálatot tesz minden háztartásban.

A mangófa ezer arca

Milyen fa a mangófa? Őshazája India, a portugálok vitték onnan Afrikába. Akár 20 méter magasra is megnőhet. Világosbarna fájából bútort és használati eszközöket készítenek. A mangófa gyümölcsét, magát a mangót egyes távol-keleti országokban a szerelem szimbólumaként tartják számon.

 

Vintage Fekete Sajszervírozó Készlet Mangófa Fogantyúval - 3 darabos szett

Antik Szén Mangófa Papírtörlő Tartó

Vintage Világos Mangófa Vajkés - 15 cm.

Csempésszük be mi is a szerelem szimbólumát konyhánkba a mangófa kiegészítők által. A mangófa fogantyúval ellátott sajtszervírozó készlet tökéletes, ha az ínycsiklandozó bor mellé különleges sajtválogatást szeretnénk feltálalni. Ha kis szendvicseket is szeretnénk hozzá készíteni, akkor a világos mangófa vajkés gyönyörűen kiegészítheti sajtvágó készletünket. A papírtörlő tartó minden háztartás elengedhetetlen tartozéka, hát még ha mangófából készült!Az olaj- és rózsafa misztikuma

Milyen fa az olajfa? A Földközi-tenger keleti medencéjének partvidékein őshonos. Örökzöld fa vagy cserje, többnyire 8-15 méterre nő meg. A Mediterráneum leghosszabb életű fája, nem ritkák az ezeréves példányok sem. Törzse egyenetlen és bütykös, ezért igazán egyedi használati tárgyakat lehet készíteni belőle.

Milyen fa a rózsafa? A rózsafák különböző egzotikus faanyagok, melyekre jellemző, hogy nehéz, tömött szerkezetűek, bíbor, vörös és barna színben játszanak néha márványszerű mintában. Gyakran kellemes az illatuk. Gyakran készítenek belőle dísztárgyakat, kis méretű tárgyakat. Nehéz, kemény faanyagok, megmunkálásuk nagyobb erőt igényel.

Vintage "UNIKA" Salátakészlet (olajfa)

 

Vintage Olajfa Sajtvágó - 15,5 cm.

Vintage Fa Tál - 5,5 cm. (rózsafa)

Misztikus és különleges darabokkal tegyük egyedivé konyhánkat. Az UNIKA olajfából készült salátakészlet praktikus és mutatós a legkülönlegesebb saláta kreációnk kiszedésére, tálalására is. Az olajfa sajtvágó, pedig minden reggeliző asztal méltó dísze, és hasznos kiegészítője lehet. A vintage rózsafatálat pedig használjuk különleges alkalmakor, hogy felhívjuk rá vendégeink figyelmét is.

A natúr vintage konyha nyomában

Találja meg azokat a csodálatos natúr vintage kiegészítőket, bútorokat, amelyek varázsolnak! Kutasson a vintage kincsek között! Az Ib Laursen és Chic Antique kiegészítők garantáltan magával ragadják majd! Találja meg azt a varázslatos tárgyat, ami lakásából otthont varázsol!

Webáruház készítés